Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beş aylık hamile olan ve kızı Su'yu 2 Şubat günü kucağına almaya hazırlanıyor

Beş aylık hamile olan ve kızı Su'yu 2 Şubat günü kucağına almaya hazırlanıyor
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Beş aylık hamile olan ve kızı Su'yu 2 Şubat günü kucağına almaya hazırlanıyor Birkaç tane doğurabilirimBeş aylık hamile olan ve kızı Su'yu kucağına almaya hazırlanan Pınar Altuğ, analık heyecanını anlattı 1548612162 1548612162 besaylikhamileolanvekizisuyu2subatgunukucaginaalmayahazirlaniyor5c4df2464c883besaylikhamileolanvekizisuyu2subatgunukucaginaalmayahazirlaniyor5c4df2464c883 http:wwwhaberturkcom20080930kuturesimpinarkuttu Beş aylık hamile olan ve kızı Su'yu 2 Şubat günü kucağına almaya hazırlanan Pınar Altuğ, gebelik sürecini, annelik heyecanını Kelebek'e anlattı: Su çok istenilen bir bebek Zaten ben düğünden anında sonra doktoruma gittim, bebek sahibi olmak istediğimizi söyledim Çok geçmeden de gebe kaldım Ilk öğrendiğimde çok ağladım Yağmur da pek Daha Sonra bu mutlu haberi ailelerimizle paylaştık O geceyi hiç unutamam Biz çekirdek bir aileyiz Hepimiz birbirimize sarılıp gözyaşı döktük Yağmur ile flört ediyorduk Bir gün aramızda Yağmur ve Pınar Bir gün bir kızımız olursa, adı Su olmalıdiye konuştuk Bu aklımızda kalmış Hamileliğim gündeme gelince, diğer taraftan kız olduğunu öğrenince, anında aklımıza Su geldi Yağmur, Pınar, Su Çok sulu bir aileyiz Su berekettir ve ben verimli bir aile olduğumuza inanıyorum Hamilelik nasıl geçiyor? Fazla hoş Hamilelik eğer bu dek neşe saçan bir şey ise, inan birkaç tane daha doğurabilirim Ama Demet Şener’den o kadar iyi şeyler duymuyorum Biliyorsunuz Demet birincil hamileliğini fazla kuytu geçirmişti Hemen fazla bezginlik yaşıyormuş Şu lahza kaç aylık hamilesiniz? 21 haftaya girdim Beş aylık hamileyim ve beş kilo aldım Allah’a şükür her şey fazla normal gidiyor 14 kiloya kadar kilo alabilirim Ondan fazlasını olmak istemiyorum Su, istenilen bir bebek değil mi, sürpriz olmadı yani? Evet, fazla istenilen bir bebek Hatta üzerine çalışılan bir bebek Birincil öğrendiğimde de çok ağladım Yağmur da pek Sonra bu mutlu haberi ailelerimizle paylaştık Sonradan da hamileliğimi medyadan gizleme çalışmalarımız başladı Niçin? Bunu doktorumuz istedi 10 haftaya değin aile hariç hiç kimse bilmeyecekdedi Çünkü bir anne adayı, 10 haftaya dek gebe bildiri edilmezmiş Biz de doktorumuzun sözünü dinledik ve kimseye söylemedik Lakin 65 haftalıkken yakalandık Küçük kuzenim doğruca O, okulda arkadaşlarına söylemiş, oradan annelere gitmiş, annelerden de bir şekilde medya ulaşmış Yağmur, Pınar, Su Çok hoş bir tamamlama Neden Su? Biz Yağmur ile yeni flört ediyorduk Konunun nasıl açıldığını hatırlamıyoruz ama aramızda, Yağmur ve Pınar Bir gün bir kızımız olursa, adı Su olmalıdiye konuşmuştuk Bu aklımızda kalmış Hamileliğim gündeme gelince, dahası kız olduğunu öğrenince, hemen aklımıza Su geldi ve kızımıza Su ismini koymaya karar verdik Yağmur, Pınar Su Fazla sulu bir aileyiz (gülüyor) Su berekettir Ben verimli bir aile olduğumuza inanıyorum Bebeğimin de bereketiyle geldiğine inanıyorum Çünkü Yağmur da, ben de yepyeni işlere başlıyoruz Evet, siz yeni bir programa başlıyorsunuz değil mi? TV8’de akşam kuşağında, bayan programı yapacağım Heyecanlıyım Hoş bir meslek olacağına inanıyorum Çünkü tanıdık kadın kuşaklarının çok açık havada bir program olacak Kuşkusuz ancak fazla önemli konulara değineceğiz ama bizde gözyaşı olmayacak giderken Yağmur da yeni bir diziye başlıyor Çılgın Dersane, dizi film olarak ekrana gelecek Tabii bir de Avanak Kuzenler 2filminin çekimlerine başladılar Yani Yağmur da yoğun bir döneme giriyor Bebekten sonra neler değişti hayatınızda? Hayatımızda çok artı bir değiştirme olmadı Fakat Yağmur’la aramızda şöyle konuşmalar geçmeye başladı: Beni seviyor musun? Evet dünyadaki her şeyden çok lakin bebek doğduktan sonradan bu fikrim değişebilir, sıralama değişebilirİkimiz de birbirimize bu cevabı vermeye başladık Birbirinizi ihmal etmeyin! Ihmal etmek değil! Ama ister istemez ikimizin odak noktası öncelikli olarak bebek olacak Olmazsa zaten bu işte bir kuraldışılık var demektir Ama bu aramak yok fakat ben kocamı sevmekten vazgeçeceğim Katiyen! O olmasaydı, bebeğim olmazdı Lakin ister istemez aklımız, kalbimiz onun için çalışacak Bu çok alışılagelmiş Yağmur’un da beni ihmal edeceğini sanmıyorum id Hamilelik sırasında yataklarını ayıran çiftler bile var Ben hiçbir dönemde çiftlerin yataklarını ayırmalarından yanlamasına değilim Tartışma bile edilse, mutlaka o yatağa barışıp, beraber girilmelidir Bu, benim manzara açım Biz, ne kadar hasta da olsak ya da diğer bir şart da olsa, yatağımızı asla ayırmayız Dediğim gibi biz, öbür zaman geçirmekten hoşlanmıyoruz Yok fakat geceleri farklı uyuyalım Bu muhtemel yok Ben Yağmur’u yalnız bıraksam da o benim peşimden gelir zaten (gülüyor) Kızınızı medyadan saklayacağınız gündeme geldi, dürüst mu? Niye saklayayım ancak? Ben hayatımı bugüne değin saklı mı yaşadım fakat bundan sonra da saklanarak yaşayayım Ama medya, kızımın bir bebek olduğunu unutup, onun hayatını kısıtlamaya kalkarsa, karşı beni bulur Annesi olarak o vakit canavar kesilebilirim Bu başka bir şey Benim mesleğim göz önünde olan bir iş Beni istedikleri dek görüntüleyebilirler Fakat çocuğumun bu değin kameralar aşağıda olmasına gerek değil Çünkü o, bunu hak etmiyor O her parka gittiğinde üzerinde kameralar olacaksa, evet o süre çocuğumu saklayacağım Her gün peşimde bir gazeteci olursa, ben o gazeteciyi yok ederim Ne yapar eder, onu atlatmaya çalışırım, müdürü ile konuşurum vs Yani bir şekilde çare bulmaya çalışırım Cümbür Cemaat benim hayatıma saygı göstermek zorunda Çünkü ben kimseye saygısızlık etmiyorum Bu yüzden mi yurtdışında doğum yapmaya karar verdiniz? Hiç böyle bir niyetimiz olmadı Böyle yazdılar fakat asla dürüst yok Amerika’da veya diğer bir yerde doğum yapmayı bir gün bile düşünmedik Bir, ülkemin suyu mu çıktı, iki, ben güzelliklerin paylaşıldıkça büyüdüğüne inananlardanım Ailemden uzaktan bir doğum yapmayı katiyen istemiyorum Ben Türk’üm, Türk olmaktan da hiç şikayetçi değilim Onun için benim çocuğumun da başka bir ülkenin vatandaşlığına hiç ihtiyacı yok Çifte pasaporta sahip olmasın Yağmur yanımdayken hiç korkmuyorum Hayatımda aldığım en içten karar, Yağmur’la evlenmek Daha doğrusu bana ettiği evlenme teklifini kabul etmek Diğer en dürüst kararım ise ondan bir bebek sahibi elde etmek Kocamın yanındayken, Dünyada hiçbir şey bana hasar veremez, bana bir şey olursa o defalarca benim yanımda olur, beni korurdiye düşünüyorum Yağmur bana her zaman bunları hissettiriyor Hamilelik kurslarına katılacak, yogayı deneyeceğim Hamilelik kurslarına, yoga’ya falan gidecek misiniz? Evet, gideceğim Hem nefes teknikleri hem de bebek bakımı ile ilgili bir kursa gideceğim Yağmur’la birlikte gideceğim Alışılagelmiş doğum yapacağım için tabii ki son anda bir aksaklık olmazsa, o yüzden bu kursların yardımcı olduğuna inanıyorum Normal doğum istiyorum, çünkü bebeğimi birincil gören ben edinmek istiyorum Allah kısmet ederse doktorumun bana verdiği tarih, 2 şubat Kızımı göreceğim günü iple çekiyorum Kızınızın göbek bağını ne yapacağız konusunda bir planınız var mı? Değil, hiç düşünmedik Şu lahza hamileliğin heyecanını yaşadığım için ona sıra gelmedi açık konuşmak gerekirse Biliyorsunuz bu konuda fazla enteresan şeyler yaşanıyor Mesela en çok moda olan Harvard Üniversitesi’ne gömmek Pek mi? Ben Boğaziçi Üniversitesi’nin bahçesine gömeceğim o süre Boğaziçi de ülkemin en iyi üniversitesi Fakat dediğim gibi bunları daha hiç düşünmedik Hele o gün gelsin, Yağmur’la birlikte ne yapacağımıza karar veririz  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt