Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beş dakika daha baba

Beş dakika daha baba
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Guneşli bir gundu Kadın parkta yanında oturan adama Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı cocuk benim oğlumdedi

Adam gulumseyerek Guzel bir oğlunuz vardedi Diğer salıncaktaki mavi kazaklı cocukda benim oğlum

Sonra saatine baktı ve Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanıdiye seslendi oğluna

Cocuk salıncakta yukselirken Beş dakika daha baba, lutfen yalnızca beş dakika dahadiye karşılık verdi babasına

Adam başını pekianlamında sallayınca cocuk neşeyle sallanmaya devam etti

Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna Todd, artık gidelim mi, ne dersin?

Cocuk yine gitmeye isteksiz Ne olur baba, beş dakika daha, lutfen, beş dakika dahadiye bağırdı babasına

AdamTamamdeyince cocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti

Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla Ne kadar sabırlı bir babasınızdedi

Adam gulumsedi kadına Sabır değil yaptığım bayandedi Buyuk oğlum Tommy'yi gecen yıl burada sarhoş bir surucunun carpması sonucu kaybettim Buraya yakın yolda bisiklet suruyordu Tommy'e hic yeterince zaman ayırmamıstım Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek icin herşeyi yapardım Todd'la ayni hatayı yapmayacağıma soz verdim kendi kendime

O her Beş dakika daha babadediği zaman , oyun oynamak icin beş dakika daha kazandığını duşunuyor, oysa işin gerceği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim

858,498Konular
982,034Mesajlar
30,015Kullanıcılar
ardamurat66Son üye
Üst Alt