Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beş dakika daha baba

Beş dakika daha baba

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Güneşli bir gündü Bayan parkta yanına oturan adama Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlumdedi

Adam gülümseyerek Güzel bir oğlunuz vardedi Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum

Sonra saatine baktı ve Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanıdiye seslendi oğluna

Çocuk salıncakta yükselirken Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika dahadiye karşılık verdi babasına

Adam başını pekianlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti

Dakikalar daha sonra adam ayağa kalkarak bitmiş seslendi oğluna Todd, bundan böyle gidelim mi, ne dersin?

Çocuk yine gitmeye gönülsüz Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika dahadiye bağırdı babasına

AdamCilalıdeyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti

Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla Ne değin sabırlı bir babasınızdedi

Adam gülümsedi kadına Sabır değil yaptığım hanımefendidedi Büyük oğlum Tommy'yi geçen sene burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu Tommy'e hiç yeterince zaman ayırmamıstım Ancak şimdi onunla beş dakika daha artı birlikte olabilmek için herşeyi yapardım Todd'la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime

O her Beş dakika daha babadediği süre , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, ancak işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, başlıca şampiyon benim*

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt