iltasyazilim
FD Üye
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi İçin Malzemeler
*Orta boy karnabahar
*1 adet havuç
*15 su bardağı soğuk süt
*2 yemek kaşığı un
*Kaşar peynir rendesi
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karabiber
*Zeytinyağı
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi Yapılışı Merhaba lezzet severler Bugün beşamel soslu karnabahar denedim ve çok beğendim Sizinle paylaşmak istedim İlk olarak karnabahar parçalara ayrılır Karnabaharlarımız ve yuvarlak doğranan havuçlar haşlanır Haşlandıktan sonra suyu süzülür ve borcama yayılır Ufak bir tencerede un, süt, zeytinyağı, kaşar peyniri, tuz ve karabiber çırpılarak beşamel sos hazırlanır Hazırlanan sos karnabahar ve havuçların üzerine dökülür Önceden ısıtılmış fırınımızda 180° de üzeri kızarana kadar pişirilir Şimdiden Afiyet Olsun?
*Orta boy karnabahar
*1 adet havuç
*15 su bardağı soğuk süt
*2 yemek kaşığı un
*Kaşar peynir rendesi
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karabiber
*Zeytinyağı
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi Yapılışı Merhaba lezzet severler Bugün beşamel soslu karnabahar denedim ve çok beğendim Sizinle paylaşmak istedim İlk olarak karnabahar parçalara ayrılır Karnabaharlarımız ve yuvarlak doğranan havuçlar haşlanır Haşlandıktan sonra suyu süzülür ve borcama yayılır Ufak bir tencerede un, süt, zeytinyağı, kaşar peyniri, tuz ve karabiber çırpılarak beşamel sos hazırlanır Hazırlanan sos karnabahar ve havuçların üzerine dökülür Önceden ısıtılmış fırınımızda 180° de üzeri kızarana kadar pişirilir Şimdiden Afiyet Olsun?