iltasyazilim
FD Üye
malzemeler
3 Orta Boy HaŞlanmiŞ Patates
Yarim Kİlo Mantar
1,5 Bardak SÜt
2 Çorba KaŞiĞi Un
YaĞ
Tuz
Karabİber
KaŞar
HazirlaniŞi
Mantarlari DoĞrayip Bİraz YaĞla Kavurup Kendİ Sularini Çekİnceye Kadar PİŞİrİyoruz KÜp Şeklİnde DoĞradiĞimiz Patateslerİde Mantarlarla Bİrlİkte 23 Dakİka KariŞtirarak Ocaktan Aliyoruzayri Bİr Yerde BeŞamel Sosu Hazirliyoruzmantar Ve Patateslİ KariŞimi Borcama DÖkÜp Üzerİne BeŞamal Sosu Koyup ÜstÜnÜ RendelenmİŞ KaŞarla KapliyoruzÖnceden IsittiĞimiz Firinda ÜstÜ Kizarana Kadar PİŞİrİyoruz
3 Orta Boy HaŞlanmiŞ Patates
Yarim Kİlo Mantar
1,5 Bardak SÜt
2 Çorba KaŞiĞi Un
YaĞ
Tuz
Karabİber
KaŞar
HazirlaniŞi
Mantarlari DoĞrayip Bİraz YaĞla Kavurup Kendİ Sularini Çekİnceye Kadar PİŞİrİyoruz KÜp Şeklİnde DoĞradiĞimiz Patateslerİde Mantarlarla Bİrlİkte 23 Dakİka KariŞtirarak Ocaktan Aliyoruzayri Bİr Yerde BeŞamel Sosu Hazirliyoruzmantar Ve Patateslİ KariŞimi Borcama DÖkÜp Üzerİne BeŞamal Sosu Koyup ÜstÜnÜ RendelenmİŞ KaŞarla KapliyoruzÖnceden IsittiĞimiz Firinda ÜstÜ Kizarana Kadar PİŞİrİyoruz