Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beşeri nedir

Beşeri nedir
0
272

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Beşeri nedir

Uretim, dağıtım ve tuketim uzerinde ekili olan faktorlerden biri de beşeri unsurlardır İnsanlar tarafından yapılan yapılara beşeri unsur denir Beşeri unsurlar doğal fakorler ile sıkı bir ilişki icindedir Beşeri unsurlara arasında; ulaşım yani yollar, barajlar, goletler, kısacası insan eliyle yapılmış ve insan yaşamına etki eden ne kadar unsur varsa beşeri unsur olarak tanımlanır

Similar threads

Doğal Ve Beşeri Unsurlar Nelerdir? Doğal Ve Beşeri Unsurlar Doğal Unsur Nedir Doğada kendiliğinden bulunan unsurlara doğal unsur denir Doğal unsurlar: SICAKLIK HAVA YAĞMUR KAR DENİZ DALGALARI RUZGAR TOPRAK KAYACLAR BİTKİLER HAYVANLAR NEM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Beşeri ortam nedir kısaca Beşeri Ortam Nedir Beşeri ortam insanlar tarafından oluşturulmuş yani doğal olmayan herşeydir Kısaca doğal olmayan insanların kendi urettikleri şeylere beşeri ortam diyebiliriz Orneklerle acıklayacak olursak doğal ortam gol, akarsu vs dir Beşeri ortam ise yapay gol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Beşeri unsur nedir, beşeri unsur nelerdir? Uretim, dağıtım ve tuketim uzerinde ekili olan faktorlerden biri de beşeri unsurlardır İnsanlar tarafından yapılan yapılara beşeri unsur denir Beşeri unsurlar doğal fakorler ile sıkı bir ilişki icindedir Beşeri unsurlara arasında; ulaşım yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yaşadığınız cevrede doğal ve beşeri unsurlar nelerdir Doğal unsur doğada kendiliğinden bulunan unsurlara verilen isimdir Ornegin denizler, toprak, akarsular, dağlar, sıcaklık, hava, yağmur, kar, deniz dalgaları, ruzgar, kayaclar, bitkiler, hayvanlar gibi unsurlar doğal unsurdurlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Doğal Ve Beşeri Unsurlar Nelerdir? Doğal Ve Beşeri Unsurlar Doğal Unsur Nedir Doğada kendiliğinden yer alan unsurlara doğal unsur denir Doğal unsurlar: SICAKLIK HAVA YAĞMUR KAR DENİZ DALGALARI YEL TOPRAK KAYAÇLAR UR HAYVANLAR NEM DAĞ ÇAY MAĞARA OVA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt