Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı: 'Şampiyon biz olacağız'

Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı: 'Şampiyon biz olacağız'
0
123

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

103147720-engin-baltaci-iha-6.jpg

Beşiktaş 2. Lideri Engin Baltacı, 1-0 kaybettikleri Başakşehir gayreti sonrası açıklamalarda bulundu.

103150127-engin-baltaci-iha-5.jpg

"Sahadaki tahrikkar davranışlara karşı tribünlerimiz grubu en düzgün biçimde destekledi. OnLara teşekkür derim. Maç sonu kadrosu alkışladılar. Beşiktaş seyircisi bu manada örnektir. Taraftar, idare şampiyonluktan emin."

103149671-engin-baltaci-iha-4.jpg

"Yaratılmaya çalışılan bütün aksiliklere karşın Beşiktaş taraftarı ekibinin şampiyon olacağından emin. Ben, yönetici arkadaşlarım ve liderimiz da emin."

103149189-engin-baltaci-iha-3.jpg

"PFDK hukuksuz bir kararından sonra, Tahkim'in savunmayı dinlemeyen bir tavrından sonra üç aydır misyon almamış hakem atandı. Bunlar kim yararlanıyor diye sordum ve sorunun karşılığı alınmış oldu. Hakemlerin Beşiktaş'a karşı bir arka niyeti var üzere hissetmeye başladı"

103148641-engin-baltaci-iha-2.jpg

"Hakemin iki grubun hocasına karşı yaklaşımını takdirinize bırakıyorum. Kimseyi maksat göstermiyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Herkes için şartlar birebir olmalı. Halil Umut Meler'in Beşiktaş'ın teknik adamlarıyla sorunu var."

103148211-engin-baltaci-iha.jpg

"Bu tansiyon oyunlarını alanda bozacağız. Biz şampiyon olacağız. Buna inanıyoruz ve topluluğumuzun da inanmasını istiyoruz."