Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşiktaş İbrahim Üzülmezin sözleşmesini feshetti.

Beşiktaş İbrahim Üzülmezin sözleşmesini feshetti.
0
55

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Beşiktaş İbrahim Üzülmezin sözleşmesini niçin fesh etti
İbrahim Üzülmez Beşiktaştan çıkartıldı

İbrahim üzülmez beşiktaştan niye çıkartıldı
İbrahim üzülmez beşiktaştan niçin çıkartıldı
ibrahim üzülmez'in beşiktaştan ayrılması
İbrahim Üzülmez Beşiktaş'tan Ayrıldı
Beşiktaş kulübü emektar yıldızı İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini feshetti

Sabah gazetesi Beşiktaş muhabiri Fatih Doğan yönetim kurulunun aldığı şok kararın sebebini şöyle anlattı; Ankaragücü maçının 1 dakikası dakikasına Beşiktaş İbrahim Üzülmezin hatası sonrası gol yedikten sonra İbrahim Toraman 2 elini yanlamasına açıyor ve bir sitem hareketinde bulunuyor Üzülmez bunu küfür olarak algılıyor Birincil güya sonrası soyunma odasına girip Bana kimse küfür edemezdiye bağırarak Toraman'a yumruk atıyor Bunun üstüne 2 benzeri İbrahim Üzülmez oyundan alınıyor Idare yaptığı gece zirvesi ile Üzülmez'in sözleşmesini feshediyor

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, idare kurulunun bugün yaptığı olağanüstü toplantıda, Ankaragücü maçının devre arasındaki davranışları sebebiyle tecrübeli futbolcunun sözleşmesini fesh ettiği bildirildi

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''AnkaragücüBeşiktaş müsabakasının devre aralarında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe tutarsız tavır neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve şart yönetim kurulumuzun bugün doğaüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir''

Alıntı:Sabahtan *

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt