Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşiktaş Serdal Adalı neden istifa etti

Beşiktaş Serdal Adalı neden istifa etti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Serdal Adalı niçin istifa etti

Beşiktaş Serdal Adalı istifası
Futbolda yürütülen şike soruşturması kapsamında tutuklanan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, ''Beşiktaş Kulübünün şahsım üzerinden yıpratılmasına engel olmak amacıyla, asbaşkanlık ve futbol komitesi başkanlığı görevlerimden istifa ediyorum'' açıklamasını yaptı

Serdal Adalı, avukatı Ömer Durak aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, yürütülmekte olan soruşturma zarfında kendisi ve Beşiktaş Kulübü ile ilgili bir takım iddiaların gündeme getirildiğini belirterek, ''Soruşturmanın gizliliğine karşın, medyada 'delil' adı aşağıda bulunan, hiçbir şekilde aslı olmayan ifade ve telefon görüşmelerinin doğruymuş gibi gösterilmesinin hiçbir vicdana sığmayacağını, insan haklarına ve evrensel hukuka son derece aykırı ve endişe verici olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmak isterim'' ifadelerini kullandı

Serdal Adalı, açıklamasında şunları kaydetti:

''Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinin başında gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün, spor kültürümüzde 'Beşiktaşlılık duruşu' diye tanıdık özellikleri, karşılıklı değerlerimizi oluşturur Beşiktaşlılar, 'Beşiktaşlılık duruşuyla' bağdaşmayacak tek bir hareketimin ya da düşüncemin asla olmadığını, hakkımdaki iddialarla ilgili olarak ileri sürülen ithamların gerçeği yansıtmadığını ve isnat edilen ifade ve konuşmaların doğrusu var olmadığını iyi bilmeliler

Bulunduğum şartlarda takip edebildiğim kadarıyla, yapmadığım görüşmeler, katiyen içinde olmadığım diyaloglar, yarı gerçekmiş gibi medyada yer almaktadır Bütün bu hayali haberleri görmenin derin üzüntüsüyle belirtiyorum oysa, sözü edilen diyalogların içerisinde olmadım Bundan hiçbir Beşiktaşlının şüphesi olmasın, hiçbir Beşiktaşlı bu gerçek dışı haberler yüzünden başını eğmesin

Soruşturmadaki mahremiyet kararı nedeniyle ve bu karara hürmet duyarak, akla ve vicdana sığmayan bu hayali haberlerin yalan olduğunu gösterecek belge ve bilgileri sunamıyorum Fakat, yüce adalet soruşturmadaki mahremiyet kararını kaldırdığında, yani günü geldiğinde tek tek bu yalanlar ortaya çıkacak, bu yalanları yaratanlar ömür boyu bunun vebalini taşırken, kulübüm ve şahsım bu süreci aklanarak ve daha da güçlenerek tamamlayacaktır

Spor camiası, kulüp yönetimimizle birlikte göreve başladığımız tarihten bu yandan nasıl bir ağırbaşlılık ve titizlik içinde çalıştığımızı bilmektedir Bu güne kadar yalnızca Beşiktaşımızın başarısı için çalıştım ve bundan daha sonra da nerede ve hangi şartlarda olursam olayım öncelik Beşiktaşım olacaktır Söz konusu hayali haberler bana, aileme, şerefime ve itibarıma zarar verdiği dek, bulunduğum görevler ve temsil ettiğim büyük camia sebebiyle Beşiktaşıma da büyük hasar vermektedir Bütün gelişmeler ışığında, tarihi baştan başa daima duruşu ve değerleriyle Türk sporuna misal teşkil etmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübünün şahsım üzerinden yıpratılmasına önlemek amacıyla, asbaşkanlık ve futbol komitesi başkanlığı görevlerimden istifa ediyorum

Adaletin gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkartacağına, Beşiktaş'ın ve şahsımın bu süreçten aklanarak çıkacağına ve alın terimizle aldığımız kupamızın şanlı zaferlerle doymuş müzemize geri döneceğine inancım tamdır *

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt