Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşiktaş Sözleri

Beşiktaş Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Beşiktaş Sözleri

Ne para ne otomobil nede manita en büyük aşkımız B J K !!!

Yaşam ne kadar uzun ama sana olan aşk pek baki çünkü biz reel beşiktaş lıyıız

Yagmurlu bir günde görmüştüm seni üzerinde çubuklu formalar vardı o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki

Beşiktaşım yaşam sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, Allah belamızı versin

Yaşam ne kadar uzun fakat sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz reel beşiktaş lıyıız

1903'de doldu yürekler, yer siyah gök beyaz şampiyon BEŞİKTAŞ

Kara kartalsın göklerde uçarsın, 100 yıldır yaşarsın, Çekemeyenler kıskananlar çatlasın, bir Allahım var dahası sen varsın!

Ben bir gün fenerli olabilirim Lakin sen asla BEŞİKTAŞLI olamasınBeşiktaşlı olunmaz DOĞULUR

Beşiktaşın çarsısından çıktık yola geliyoruz kanatlarının aşağı biz maç seyretmeye gidiyoruz yedi tepeli şehrinde var mı senden kralı adını desturla anacak alemin adamları!!

Bir gün kalbim duracak kulaklarım susacak mezar taşım da bile BEŞİKTAŞIM yazacak *

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt