Beşiktaş'ın yeni transferi Tayyip Talha Sanuç, kulübün resmi hesabına açıklamalarda bulundu.

"Bu büyük topluluğa katıldığım için çok memnunum. Transfer sürecinde adım birinci Beşiktaş'la anılınca çok heyecanlandım ve keyifli oldum. Bu süreç keyifli bittiği için iki tarafa teşekkür ederim. Burada olduğum için çok memnunum. Geç saatte de olsa transferim bitti, bu kulübe bağlandım. Umarım bu kulüpte çok başarılı dönemler geçiririm. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim. Çok kaliteli bir takımın içine geldim. Büyük bir topluluğa geldim. Bu taraftarın önünde oynamanın sorumluklarını biliyorum, bunu da karşılayabileceğimi inanıyorum. Kendime güveniyorum. Umarım kendimi alanda ve dışarda çok düzgün biçimde temsil edebilirim. Beşiktaş taraftarını keyifli edebilirim."

"Sosyal medyadan Valerien Ismael'in ne kadar ağır idmanlar yaptırdığını takip ediyordum. Genç yaştan itibaren kendimi bu oyun sistemine uygun buluyorum. Bu tempolu, coşkulu oyun sistemine. Bu formayı giymek istememin nedenlerinden biri de bu coşkulu oyun sistemiydi. Taraftarın dışarıdan dayanağı ve hocanın bu coşkulu oyun sistemi ile alanda hırslı oynamamak için bir neden yok. Çok kaliteli oyuncularımız var. Alana da bunu yansıttığımızda bu ligi rahat bir formda şampiyon tamamlayabileceğimizi biliyorum."

"Ben 17 yaşında bir Beşiktaş deplasmanına geldim. O gün Türkiye'nin en büyük taraftarının Beşiktaş olduğunu anladım. Bu taraftarın önünde oynamak özel bir durum. Bunu yaşayabileceğim için çok memnunum. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum"