Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşir Atalay Kimdir, Hayatı

Beşir Atalay Kimdir, Hayatı
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Beşir Atalay biyografisi,Beşir Atalay Özgeçmişi,Beşir Atalay Hakkında Data,Beşir Atalay Kim,Beşir Atalay Hayatı

Beşir Atalay (1947 )

60 Hükümette İçişleri Bakanlığı, 59 Hükümette ve öncesindeki 58 Hükümette Devlet Bakanı (yan kurumları aralarında DİE, TİKA, RTÜK, TRT, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu) ve 22ve 23 Dönem Ankara Milletvekilidir

1947'de Kırıkkale ilinin Keskin ilçesinde Armutlu köyünde doğmuştur Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan daha sonra, aynı okulda master ve doktora yapmıştır Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi, DPT Sosyal Tasarlama Daire Başkanı, Marmara Üniversitesi öğretim üyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Çalışmalar Merkezi Koordinatörü sıfatlarını taşımaktadır İngilizce bilmektedir, evli ve 3 çocuk babasıdır *

858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt