Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşir Atalay Kimdir Kısaca

Beşir Atalay Kimdir Kısaca

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beşir Atalay Hayatı Hakkında Bilgi

Beşir Atalay Biyografisi

Beşir Atalay 60 Hükümette İçişleri Bakanlığı, 59 Hükümette ve öncesindeki 58 Hükümette Devlet Bakanı , XXII XXIII Dönem Ankara, XXIV dönem Kırıkkale Milletvekilidir

Beşir Atalay, 1 Nisan 1947'de Kırıkkale Keskin'de doğdu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı

ABD Michigan Üniversitesi'nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bulundu Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak ders verdi 22 ve 23 Dönem Ankara Milletvekili 58 ve 59 Hükümetlerde Devlet Bakanlığı yaptı 60 Hükümet'te İçişleri Bakanlığı görevine getirildi

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kırıkkale Üniversitesi Kurucu Rektörü, Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü sıfatlarını taşımaktadır Beşir Atalay evli ve 3 çocuk babasıdır *

858,496Konular
982,133Mesajlar
30,087Kullanıcılar
pinklenumbSon üye
Üst Alt