Besle beni yar yudum yudum aşkla Köşeyi döndüğünde taktın yalandan maskeni İçerdeyken seviyordunköşeyi döndün ve aşk bitti ~ Geç kaldık saatleregeç kaldık yaşamlara Çıkıp bir yerlerden aleyhinde koyamadın zamana! ~ Yanağımdan öpüp kaçacak dek ürkek değil yüreğimde duracak değin mert olmalıydı yüreğin Ortalığı birbirine katan bir kargaşa ve arada kaynamalıyım Etkisi böylece uzun sürmeli ancak yokluğum farkedilmemeli* ~ yetmiyor süre düzensiz düşleri köreltilmiş gözleri sahiplenmeye ~ ve devam ediyor yaşam en lüzumlu yerinden çabucak incelmeye''(!) bileklerimi kessem yalnızlık akar dünyaya tek geldim zaten yalnız olsam ne çıkar ? ~ Bir hemen olan yok boğulduğum bilinmezlik Acısı çıkıyor sustuklarımın ~ İyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde
Geçmiş bir zamanı kalbim bulmak üzeredir Tamamlanacaktır tamamlanmamış rüyalar Oyuncağını yitirmiş bir çocuğun Buğulu gözlerinde düşecek bir damlayım Ruhuma sinen gözlerini unutmadım hiç Zamanın ayrıca devindiği ayrıca durduğu noktadayım Gün sana ulaşmadan bezginlik düşüp batıyor Esen rüzgarla döndü benzeri yoldan dileğim Aşkın bizi terk ettiği gün Düşüp paramparça oldu gölgeler Yüreğin çarpmasın adım geçse de Ruhlar aleminin bekçisi Gidecek mi o maziden gelen Gitmek ve kalmak kardeştir doğrusu her zaman eşittir atıığı adımları ne kadar kalmak istesek de ara sıra gitmek zorunda kalırız ya da ne dek gitmek zorunda olsakta kalmaktan yanadır sol yanımız 1549069164 1549069164 beslebeniyaryudumyudumaskla5c54eb7116162beslebeniyaryudumyudumaskla5c54eb7116162 beslebeniyaryudumyudumaskla5c54eb7116162