Best Fm Ali Ferahbot ali ferahbot ali ferahbot maç anlatımı best fm maç anlatımı canlı canlı Bugüne kadar bir fazla sunucu dinledim, fakat Ali Ferahbot kardeşimin anlatımı bir diğer, onu canlı tv maçlarında dinlemek görmek isterimbestfmaliferahbot5c58934b7a65ealt Ali Ferahbot'un Kaleminden; 14091979 doğumluyum Anadolu Üniversitesi iktisat fakültesi halk yönetimi mezunuyum Mesleğe başlamadan önce 1998 yılında başkent irtibat diksiyon spikerlik eğitim programını başarıyla bitirdim sonradan mesleğe ilk adımımı Ankara’nın lokal televizyonlarından olan Ostim TV'de başlayarak attım Spor muhabiri olarak girdiğim televizyonda canlı yayında Kırmızı Kart adlı bir spor magazin programı hazırlayıp sunmaya başladım sonra Kanal A ve Işık TV’de de spor spikerliği editörlük görevlerinde bulundum Ankara’nın çeşitli yerel radyolarında kendi çabamla anlattığım Süper Lig maçları da oldu Gazeteci Taki Doğan vasıtasıyla 2001 kasımda Best FM maceram başladı 1415 ay çalıştıktan sora elde olmayan nedenlerden ötürü Best FM'le yollarımız ayrıldı sonra yükselişimin peşinde her tarafta Best FM'e transferim gerçekleşti Süper Lig maçlarının radyodan anlatımıyla o yükseliş devam etti Siz kıymetli dinleyicilerimizle maç arası ve sonu yaptığım CANICE SAHASI programında muhteşem ilgi aldık hemen Milli maçlar, Şampiyonlar Ligi, UEFA,Türkiye Kupası maçlarını Best FM'den anlatmaya devam ediyorum Süper Lig maçları içinse naklenfutbolcom adlı sitemizde lig maçlarının heyecanını sizlere yansıtmaya devam ediyorum Keza her sabah Best FM'de 0850'de Ceza Sahası programını yapıyorum Göstermiş olduğunuz ilgiden nedeniyle da hepinize fazla teşekkür ediyorum emailaferahbod@bestfmcomtremail kaynak:bestfmcomtr