Erkan Özerman'la ilgili taciz suçlamalarının arkası ardı kesilmiyor. Bu sefer de Best Model 3.cüsü Seçkin Ataç, kardeşi Başkan Ataç'la katıldığı 2.Sayfa programında bomba açıklamalarda bulundu. Bu tahminen de şu ana kadar yapılmış en yüksek dozlu taciz tezi. Buyurun ayrıntılara geçelim...
Bitmiyor bitmiyor... Best Model organizatörü Erkan Özerman hakkında yapılan taciz savlarının gerisi arkası kesilmiyor.
Günlerdir tezler karşısında "dereceye giremeyenler iftira atıyor" açıklamasından öbür bir şey konuşmayan Özerman, "dün katıldığı 2.Sayfa" programında tansiyonu yükseltti. Özerman sunucularla büyük bir tartışma yaşadı. Hatta ve hatta Müge Dağıstanlı'nın bir vakitler Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğraflarını kendisinden istediğini argüman etti.
Bugün ise 2. Sayfa programında Özerman'la ilgili çok daha sert argümanlar yer aldı. Eski Best Model 3.'sü Nadir Ataç'ın Erkan Özerman'la ilgili argümanları şöyle:
"Özerman'ın başından beri söylediği bu savları daima elenenler, dereceye giremeyenler yapıyor diyor. Ben dereceye girdim, Best Model 3.'süyüm"
Ben dereceye girdim ve ben de tıpkı şeylerden muzdaribim. Ve benim yaşadığım çok daha fazla, farklı olaylar da var. Haksızlıklar, adaletsizlikler... Bu yarışta hiçbir formda adalet olduğuna, Erkan Özerman'ın adaletli bir seçim yaptığına, bu yarışın kesime yeni insan kazandırmak için değil büsbütün farklı şeyler için yapıldığına dair kanıtları, ispatları var. Örneğin biz 2008 yılında birinci müsabakaya katılacağımız vakit müracaat yaptık. Yarı final öncesi ofise gidip form dolduruyorsun, formu veriyorsun.Formu doldurduk, verdik. Sonra Erkan Özerman bize dedi ki 'sizi boxer'la görebilir miyim odada?' Natürel dedik, odaya girdik. Çıkarttık üstümüzü, yalnızca boxer var. Baktı 'kilo vermeniz lazım, kilo verirseniz gelin' dedi. 15 kg verdik 15-20 günde. O sırada boxer'la biz dururken yanımıza hakikat yanaştı, boxer'ı açmaya çalıştı. 'Napıyorsun?' dedim ben. 'Bir şey olmaz, bu türlü şeylerden çekinmeyin. Bu işe girecekseniz bunlar normal' dedi. 'Sizin için olağan olabilir lakin bizim için olağan değil' dedim. Orda bir sert reaksiyon aldı bizden. Sonra 'Bu kadar agresif olmayın, bu formda hiçbir yere gelemezsiniz' dedi. 'Gelemezsek gelemeyiz' dedim ve oradan çıktık.
"Yarı final provalarında kızlarla erkekleri ayırdı. Kızlar olağan elbiseyle dolaşırken erkeklerin mayoyla dolaşmasını istedi. Biz birbirimize niçin sanki diye sorduk. "
Fakat değerli değil, biz aslında slip mayo ile çıkacağız diye düşündük. Çıktık, herkes dizildi bizi izliyor. O kelamı hiç unutmuyorum ancak tam açıkça söyleyemeyeceğim zira benim terbiyem müsaade etmiyor. Dedi ki 'Siz yürürken.... (yayında ses kesiliyor)
Aşağı indik, localardan birinde oturuyordu Erkan Özerman. Çocuklar vardı etrafında, ben daima uzak durmaya çalıştım zira midemiz bulandı lakin bu olayların da içine girmiş bulunduk.
Çizgimizi koruyoruz, bizim için değişen bir şey yok. (dizine vurarak) 'Gelsene Nadir buraya otursana' dedi. 'Ne alaka ben senin kucağına oturcam?' dedim. 'Ya ne olacak ki ne kadar büyütüyorsun' dedi. Çıktım gittim...
Tezleri dozu her geçen gün daha da artıyor. Ne dersiniz, daha fazlasını da duyar mıyız?