Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

beta balığı bakım bilgileri

beta balığı bakım bilgileri
0
64

Similar threads

annem bana hafta sonu bir fanusun icinde bir betta alıcak ve ben bettalar hakkında cok az şey biliyorum cok acil bilgiye ihtiyacım var Cevap: Beta Balığına Nasıl Bakılır? Beta balıkları genellikle yalnız yaşar ama birlikte yaşadığı balıklar da vardır Beta, Cennet balığı, Gurami gibi turler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Beta Balığının özellikleri Beta Balığı nasıl bir balıktır Ülkemizde başlıca fanuslarda ve bardaklarda satılan bu balıklar yaşatılma şekli açısından adalet etikleri yeri bulamamış ticari kaygılar yüzünden üstün körü yaşatılmaya çalışılan narin ve asil balıklardır Beta, Cennet balığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
annem bana hafta sonu bir fanusun içinde bir betta alıcak ve ben bettalar hakkında fazla eksik şey biliyorum fazla acele bilgiye ihtiyacım var Cevap: Beta Balığına Nasıl Bakılır? Beta balıkları çoğunlukla yalnız yaşar ama birlikte yaşadığı balıklar da vardır Beta, Cennet balığı, Gurami gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Balık ve Vitaminler akvaryum vitaminleri balık vitaminleri balıklar icin vitamin Akvaryum balıkları için üretilen yemler pek çok vitamin barındırsa da, omurga deformasyonu, bazı etkenlerden nedeniyle yumurtlamanın gerçekleşmemesi, düşük sağlamlık düzeyi ve vitamin eksikliğinden kaynaklanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
beta balığı,beta balığı fiyatı imagesbetabaligifiyatlari5ad5c4158be44 Genellikle fanuslarda ya da bardaklarda satılan beta balıları yaşatılma şekli acısından hak etikleri yeri bulamamış ticari kaygılar yuzunden ustun koru yaşatılmaya calışılan narin ve asil balık turudur Beta balıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt