Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bethesda’nın Fallout Shelter Oyunu Tesla Araçlara Geliyor

Bethesda’nın Fallout Shelter Oyunu Tesla Araçlara Geliyor
0
114

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
bethesda-nin-fallout-shelter-oyunu-tesla-araclara-geliyor-1560501301.jpg

E3 etkinliğinde Todd Howard’la birlikte nokta alan Elon Musk, Fallout Shelter oyununun en kısa vakitte Tesla araçlarda mahal alacağını belirtti. Musk birebir hengamda Tesla’nın yakın gelecekte YouTube yayını da yapabileceğini belirtti ve Beach Buggy Racing 2 oyununun araç içerisindeki direksiyonla nasıl denetim edildiğini gösteren de bir tanıtım görüntüsünü seyircilere gösterdi.

6c05e806722db1ed8a7ea337778d99d9226cedab.png

Şu an için oyunun çıkış tarihine dair bir malumat ortaya çıkmamış olsa da bu yılın başlarında 2048, Harika Breakout ve Cuphead üzere oyunların yakın devirde Tesla’larda bulunan bilgi-eğlence ekranlara geleceğini biliyoruz.

Tesla sahipleri şu an için araçlarında Missile Command, Asteroids, Lunar Lander ve Centipede oyunlarını oynayabiliyor.

Elon Musk’ın izlettiği tanıtım görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.