Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Betül Demirin yeni klibi

Betül Demirin yeni klibi
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Betül Demirin yeni klibi betül demir son şarkısı betül demir, yeni albümü, mıknatıs albümü, yeni klibi, hop dedik şarkısının yeni klibi burda arkadaşlar 1548660170 1548660170 betuldemirinyeniklibi5c4eadce8a394betuldemirinyeniklibi5c4eadce8a394 betuldemirinyeniklibi5c4eadce8a394 Güzeş şarkıcı Betül Demir, Mıknatısadlı albümünde bulunan Hop Dedikadlı şarkısına klip çekti Melek'ler Betül Demir, kariyerinin dönüm noktası olarak gördüğü yeni albümü “Mıknatısın birincil klibini “Hop Dedike çekti Meşhur şarkıcı, laf ve müziği Sezen Aksu’ya ait eserle ilgili şunları söyledi: “Sezen Aksu, eminim bu parçayı çok doymuş olduğu bir zamanda yazdı Biz de bu parçayla bizi üzen, sinirlendiren her şeye, gidişata, yanlış müzik yapmaya hop dedik  

Similar threads

Betül Demir Biyografisi ve resimleri Betül Demir Biyografisi, Betül Demir Hakkında Kısa Bilgi, Merhaba SEvgili Melek'ler, bu yazımızda ünlü şarkıcı Betül Demir hakkında merak edilen biyografi bilgilerini sizlerle paylaşıyor ve Betül Demir'in resimlerinide aktarıyoruz 1548238772 1548238772...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Betül Demir Herkes Haklı2010 betül demirin gelinliği betül demir herkes haklı klip kıyafeti demir gelinlik demirin klibindeki gelinlik cümbür cemaat haklı klibindeki Betül Demir den yepyeni bir single albüm piyasaya çıktıSizlere bu yeni single albüm tanıtım bilgilerine geçiyorum 1549256636...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bengü Saat 3 klibi bengü dört dize albümü yeni klibi saat 3 klibi haberleri burada arkadaşlar Hoş şarkıcı Bengü Dört Mısra albümünün ikinci klibini Saat 3 şarkısına çekti Melek'lerim Herşeyi ekibe bıraktım, kendimi bile onlara emnaet ettim, olağanüstü bir klip oldudiyen Bengü saat 3 klibini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ferhat Göçer Unutmuş Şimdiden klibi ferhat göçer unutmuş çoktan klibi ferhat göçer seni sevmeye aşığım albümü ferhat göçer yeni albüm şarkıları ferhat göçer yeni klibi ve bir de burada arkadaşlar Dünyaya Yeniden Gelsem Sevgilim Arar Bulurum Yine Seni Severim diyerek Cennet şarkısı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kıraç Nice Yıllara üç boyutlu klibi kıraç derindekiler albümü kıraç nice yıllara klibi kraç yeni klip kıraç yeni albüm kıraç üç boyutlu klibi haberleri burada arkadaşlar Artist yorumu ve güçlü sesiyle Kıraç Şarkıları tekrar tekrar hit alıyor Melek'lerim Kıraç son albümü içinde yine zinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt