Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Bebek Yeleği Yapılışı

Beyaz Bebek Yeleği Yapılışı
0
216

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Beyaz Kız Bebek Yeleği Yapılışı

Merhaba örgü seven bayanlar sizlere şirinmi şirin ufak prenseslerinize çok yakışacak bir bebek yeleği modeli hazırladımYeleği bitirir bitirmez resimleri çektim hemencecik sizlerin beğenisine sunuyorum umuyorum beğenirsiniz yapılışını kısaca anlatmaya çalıştım çok basit zaten resimleri görür görmez bunu sizde anlıyacaksınız sizlere şimdiden kolay gelsin becerikli bayanlar

Yeleğimizin modeline Yakadan başlıyoruzÇok şirin kız bebekleriniz için güzel bir yelek örmeği yakasından 95 ilkmekle başlayın haroşa örerek yaka kısmını tamamlayın artırarak resimde görüldüğü gibi ayrımları oluşturunDaha daha sonra kolunu kestikten daha sonra ön kısmı ortalayıp 2 ter örün 4 sırada bir arttırın ayrıntılaır resimelri inceliyerek görebilirsiniz

Arttırmalar 27 ilmek olacak üzerinede resimde görüldüğü gibi istediğiniz bir çiçek modeli yapabilirsiniz basit gelsin bayanlarİşte bebek yeleğimizin resimleri

*

858,505Konular
982,608Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt