Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Düşler Kitap Özeti - Nora Roberts

Beyaz Düşler Kitap Özeti - Nora Roberts

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyaz Düşler Kitap Özet Nora Roberts Kitapları Beyaz Düşler Kitap Tanıtım Beyaz Düşler Kitap Fiyatı Beyaz Düşler Ön Okuma

Beyaz Düşler

Nora Roberts
· Epsilon Yayınevi
· Basım Tarihi : 02 2019
· ISBN : 9789944823661
· Sayfa Sayısı : 320
· Etiket Fiyatı : 1800 TL

Kitap Özet

Nora Roberts, dört kitaptan oluşan “Gelin dizisinin bu ilk romanında okuyucularını çocukluk arkadaşı olan ve sonradan daima birlikte düğün organizasyonu işine giren Parker, Emma Laurel ve Mac ile tanıştırıyor

Çocukluk yılları boyunca evlerinin arka bahçesinde sözünona düğünler düzenleyerek oyunlar oynayan dört dost için çiçekler, fotoğraflar, tatlılar ve diğer tüm teferruatlar yaşamlarının bir parçasının haline gelmiştir

Çektiği fotoğraflar gelin dergilerinin kapaklarını süsleyen Mackensie Ellliot, arkadaşları arasındaki adıyla Mac, hayatında çocukluğunda kendisinin yaşayamadığı mutlu anları fotoğraflarıyla ölümsüzleştirmeye adamıştır İkinci evliliğini yapan babasını neredeyse hiç göremeyen, sürekli sevgili değiştiren annesiyle de sorunlar yaşayan, sonunda mutluluktan umudunu kesen Mac için her şey, kayda değer bir düğün görüşmesi öncesinde, müstakbel gelinin erkek kardeşiyle karşılaştığında değişecektir

Carter Maguire, Mac'in tipi değildir gerçekten Fakat İngilizce öğretmenliği yapan, fazlasıyla ağırbaşlı ve kibar bu adam, nikah krizleriyle ve annesinin ardı arkası kesilmeyen talepleriyle boğuşan genç kadının hayatında bir ışık oluverir

Mac bundan böyle, üç arkadaşının da yardımıyla, kendi mutlu anılarını yaratmayı öğrenmek zorundadır

“Nora Roberts, masalsı bir hikayeyi diğer hiç kimsenin anlatamayacağı güzellikte anlatıyor
Rocky Mountain News

“Diyorum ya, hipnotize olmuş, uyuşmuş gibiydim Oradan çıkmak zorundaydım Ve tanrım, erkek gibi davrandım Mac yaşadıklarını kafasında canlandırırken, elleriyle yüzünü örttü “Hani adam seviştikten sonra kalkar da ‘Fazla güzeldi, bebeğim Yarın erken kalkmam lüzumlu Seni ararım' der ya
“Ah, Mac, bunu yapmadın değil mi?
Mac parmağını Emma'ya dürüst salladı “Gerçekleştirmek zorunda kaldım Kendimi gözetmek için Tabii Carter'ı da gözetmek için Ben sevişip rahatlamak istiyordum O şehveti yaşayacaktım, öyle Bana artı geldi Carter bana pozitif geldi Çok tatlı, gülünç, zeki ve kibar Seksi Gözlüğü var Kulaklarına değin kızarıyor Öğretmenliği seviyor Onu sınıfta izledim Pek… Her şey tıkanıyor işte Eliyle göğüslerinin arasını ovuşturdu “Bütün bu duygu ve ihtiyaçlara bir dur demek gerek
Mac, en yakındaki fincanı alıp içindeki çayı bitirdi “Ilgi gösteriyor Dinliyor, söylediklerimi düşünüyor Beni düşündürüyor
“Muhakkak buna dur aramak gerek Laurel başını salladı “Mac, tatlım? Sen ona aşık olmuşsun
“Bu bir seçenek yok Neden oradan o kadar kaçtım sanıyorsunuz? Kendimi kumlara saplanmış gibi hissettim Ama yumuşak, sıcak, güzel kumlara Ben buna uygun değilim Böyle şeylere inanmıyorum Uzun süreli olmuyor Bir vakit devam ediyor, daha sonra eriyip bitiyor Tanrım, ikinci kere evlenen kaç kişinin düğününü yaptık biz? Üçüncü defa evlenenler bile oldu Ne lüzum var? Ayrılınca neler olduğunu biliyorum Buna değmez *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt