Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz - Gemilerde Talim Var

Beyaz - Gemilerde Talim Var
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gemilerde talim var
Gemilerde talim var
Bahriyeli yarim var
Oda gitti sefere
Ne talihsiz başım var

Hani benim recebim recebim
Sarı lira vereceğim
Almazsan karakola gideceğim

Gemi gelir yanaşır
İci dolu camaşır
İstanbulun kızları
Recep diye ağlaşır

Hani benim recebim recebim
Sarı lira vereceğim
Almazsan karakola gideceğim

Mavi giyme tanırlar
Seni benden alırlar
Gecme kapım onunden
Seni benden alırlar

Similar threads

Marmara Bölgesine ait türküler marmara bölgesinin türküleri Marmara bölgesi yöresel türküler Bahçede Erik Dalı BursaKelesYöre EkibiÖmer Akpınar Bahçede Erik Dalı (Amanın) Dibinde Gördüm Sanki Sen Otur Ben Söyleyem (Amanın) Başıma Gelen Halı Gıyıdan Gıyıdan Gel Ortası Balçık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
519
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,948Kullanıcılar
forget31Son üye
Üst Alt