Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyaz Guvercin - Gulben Ergen..

Beyaz Guvercin - Gulben Ergen..
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Neden darıldık
Neydi unuttum
Cok zaman oldu
Belki cocuktum

Boşver her neyse
Hata kimdeyse
Gel ikimize yeni hayaller kurdum

Bakma oyle kuskun durduğuma
Artık yorulmadın mı yaklaş bana
Vazgecmedim senden hala
Vazgecemem senden asla

Anlamadın mı beni yar anlamadın mı
Unutulmaz ne varsa unutmadın mı
Sana ellerinden bir beyaz guvercin
Gonderdim anlamını kavramadın mı

Similar threads

Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin Şarkı Sozleri Neden darıldık neydi unuttum, Cok zaman oldu belki cocuktum, Boşver her neyse hata kimdeyse, Gel ikimize yeni hayaller kurdum, Bakma oyle kuskun durduğuma Artık yorulmadınmı yaklaş bana, Vazgecmedim, beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt