Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BEYAZ ihtiyar olunca

BEYAZ ihtiyar olunca
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Efendim Allah gecinden versin Beyaz, 95 yaşına gelmiş Rahatsız
Cagıgın butun ailemi Ogullagımı, kızlarımı, togunlağımı
Onlaga bir sıg vegeceğim Benim icin cok onemli big sıg Bu sıgla mezaga gitmek istemem
Butun aile, coluk, cocuk, torun toplanıyorlar yatağın etrafına
Hepsi Beyaz'a doğru eğiliyor İhtiyar adamın artık fısıltı haline gelen konuşmasını duyabilmek icin
Unutmayın Bu cok gizli big sıgdiyor Beyaz
Tum nefesler kesiliyor odada Sinek ucsa duyulacak
Cok guzel cocuklagdiyor Beyaz İşte benim hayat boyu sakladığım sıggım
Son bir nefes daha alıyor Dudakları kıpırdıyor:
Rrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Similar threads

Efendim Allah gecinden versin Beyaz, 95 yaşına gelmiş Rahatsız Çagıgın bütün ailemi Ogullagımı, kızlarımı, togunlağımı Onlaga bir sıg vegeceğim Benim için çok manâlı big sıg Bu sıgla mezaga gitmek istemem Bütün aile, çoluk, çocuk, torun toplanıyorlar yatağın etrafına Hepsi Beyaz'a doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
511
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt