iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 200 g milföy hamuru
• 250 g beyaz peynir
• 4 yumurta sarısı
• 1 kaşık ince kıyılmış maydanoz
• 1 soğan (rendelenmiş)
• Tuz ve karabiber
Hazırlanışı :
Peyniri çatalla ezin Yumurta sarısı, maydanoz ve soğan rendesiyle karıştırın Tuz ve karabiberi ekleyin Milföy hamurunu 3 mm kalınlığında açın ve 7 cm çapında yuvarlak parçalar halinde kesin Kenarlarını nemlendirin Her bir yuvarlağın ortasına bir kaşık peynir karışımı koyun Yuvarlak hamurları ikiye katlayın ve kenarlarına bastırarak kapatın Kızgın yağda kızartın ve süzün
• 200 g milföy hamuru
• 250 g beyaz peynir
• 4 yumurta sarısı
• 1 kaşık ince kıyılmış maydanoz
• 1 soğan (rendelenmiş)
• Tuz ve karabiber
Hazırlanışı :
Peyniri çatalla ezin Yumurta sarısı, maydanoz ve soğan rendesiyle karıştırın Tuz ve karabiberi ekleyin Milföy hamurunu 3 mm kalınlığında açın ve 7 cm çapında yuvarlak parçalar halinde kesin Kenarlarını nemlendirin Her bir yuvarlağın ortasına bir kaşık peynir karışımı koyun Yuvarlak hamurları ikiye katlayın ve kenarlarına bastırarak kapatın Kızgın yağda kızartın ve süzün