Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Şarap Sosunda Tavuk (4 Kişilik)

Beyaz Şarap Sosunda Tavuk (4 Kişilik)
0
56

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Beyaz Şarap Sosunda Tavuk (4 Şahsiyet) MALZEMELER 4 adet 25 gramlık dana jambon 4 adet 150 gramlık kemiksiz ve derisi çıkarılmış tavuk göğsü 175 gr arpacık soğanı Sos için: 75 gr soğan 275 ml sek beyaz şarap 1 kokulu otlar buketi 1 tavuk suyu tableti 275 ml kaynar su 15 gr tereyağ 20 gr un Garnitür olarak: 125 gr brokoli 175 gr havuç (birkaç parçaya bölünmüş) HAZIRLANIŞI ilk olarak tavuk göğüslerini rulo yaparak ya da kesip üst üste koyarak kübik bir sekile getirin Jambonları tavuklara sarıp bohçalar yapın Dilerseniz bir kürdan ya da mutfak ipliğiyle tutturun Yerinde bir vahşi alıp, 200 derece fırına soyduğunuz arpacık soğanlarıyla beraber atın 3540 dakika tavuklar pişinceye kadar fırınlayın sırası gelmişken sosu hazırlayın Soğanı doğrayıp, kokulu otlar buketi ve şarapla beraber kaynatın 10 dakika daha sonra buketi çıkartın Tavuk suyu tabletini suda eritin id Tereyağını eritip unla karıştırın yavaşça tavuk suyunu ve sonra da beyaz şarabı ilave edin Kaynadıktan sonra sos koyulaşınca ocaktan alın Sosu tavuğun üstüne döküp, 10 dakika kadar fırında pişirin sırası gelmişken garnitür olarak kullanacağınız sebzeleri buharda haşlayın ve servis yapın  
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt