Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Show geri mi dönüyor? İşte ilk açıklama

Beyaz Show geri mi dönüyor? İşte ilk açıklama
0
135

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
beyaz_show_geri_mi_donuyor_iste_ilk_aciklama_1576652330_658.jpg

Ekranın en uzun soluklu show programı olma özelliğini taşıyan Beyaz Show, belli bir müddettir ekranda yoktu. Programın yine başlayacağı argüman edildi.

Ünlü showman Beyazıt Öztürk, 2 seridir ara verdiği Beyaz Show programına, yine başlama kararı aldı. Öztürk bu kararını, O Ses Türkiye yarışında bir yarışmacıya söylediği, “Yakında başlayacağım kendi televizyon programım Beyaz Show’da sana vokal yaptırırım.” laflarıyla açıkladı.

GAKxA_1576652372_1191.jpg

Öztürk, programla ilgili olarak daha evvel, “Biraz dinlendim ve ‘Neler yapabiliriz?’ diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir başla program hazırlayacağız.” diye konuşmuştu.

Similar threads

Ekranın en uzun soluklu show programı olma özelliğini taşıyan Beyaz Show, belirli bir süredir ekranda yoktu. Programın yeniden başlayacağı iddia edildi. Ünlü showman Beyazıt Öztürk, 2 sezondur ara verdiği Beyaz Show programına, yeniden başlama kararı aldı. Öztürk bu kararını, O Ses Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ünlü showman Beyazıt Öztürk, Beyaz Show yeniden mi başlıyor iddialarına yanıt verdi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Ünlü showman Beyazıt Öztürk, pandemi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Evden hiç çıkmadığını belirten Öztürk, “Annemi çok özledim. 16 Mart’tan bu yana evden çıkmıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ünlü showman Beyazıt Öztürk, Kanal D'de tekrarları yayınlanmaya başlayan Beyaz Show'un yeniden başlayacağını duyurdu. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Karantina sürecinden dolayı aylardır evinden çıkmayan Beyazıt Öztürk, bu süreçte neler yaptığını, “Karantinada kadınların işinin ne kadar güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'u ekrana geri getirmek için hazırlıklarını yapıyor. Beyaz Show bu defa TV8 ekranlarında yer alacak. Bu müjdeli haberi ise fenomen Burak Altındağ verdi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kanal D ekranlarında 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ekranların sevilen show programı Beyaz Show ne zaman başlayacak.Beyaz show 2020 yılında başlayacakmı? Beyaz show ile merak ettiğiniz bir çok soruyu haberimizin detayında bulabilirsiniz. 1996 senesinde yayınlanmaya başlayan ve 2018 senesine kadar düzenli olarak yayın hayatına devam eden Beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt