Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Show Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor

Beyaz Show Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Beyaz Show Yeni Sezon Ne Vakit Başlıyor

Beyaz Show Yeni Sezon Ne Vakit

Beyaz Show'un yayın tarihi 23 Eylül olarak düşünülüyordu fakat program için 7 Ekim tarihi yerinde görüldü Yıllardır Cuma akşamlarına renk katan program bu sezonda Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olacak *

Similar threads

Beyaz show yeni sezon ne vakit başlayacak, Beyaz show son program konukları kimler? Dizilerin peşinde Beyaz showda yarın akşamki programla sezon finalini yapıyor Cuma akşamlarının vazgeçilmez programlarından Beyaz Show sezon finalinde, İnce İnce albümüyle Kubat'ı, Jazzname albümüyle İzel'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Yalan Dünya Yeni 2 Sezon Ne Vakit Başlayacak Yalan Dünya Ne Vakit Başlayacak Ilgiyle beklenen Yalan Dünya dizisinin yeni sezon bölümleri 21 Kasım Cuma günü başlıyor Keza 21 Kasım'da Yalan Dünya dizisinden sonradan Beyaz Show da sevenleriyle buluşacak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Adını Feriha Koydum yeni sezon ne vakit başlıyor Adını Feriha Koydum dizisi yeni sezon ne vakit başlayacak Adını Feriha Koydum yeni sezon Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Adını Feriha Koydum adlı dizi yeni sezonda Show TV ekranlarında heyecanla devam edecek Adını Feriha Koydum yeni sezonunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanmaması nedeniylr bilhassa sosyal ağ tarafından meydana çıkan Beyaz Show yayından kaldırıldı söylentisi Kanal D yönetimi ve Beyazıt Öztürk tarafından yanıtlandıBeyaz bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi hatta gelecek hafta Beyaz Show konuklarının kimler olacağının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Pis Yedili Yeni Sezon Bölümleri Ne Zaman Kirli Yedili Yeni Sezon Açılış Tarihi Show Tv'nin gençlik dizisi Pis Yedili bu sezonda eğlendirmeye devam edecek Fakir bir semtin okulunda çıkan yangının ardından, bir özel okula geçirmek zorunda kalan yedi gencin anlatıldığı diziye bu sezon 4 yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt