Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz Sinem Kobal Aşkını Yalanlamadı

Beyaz Sinem Kobal Aşkını Yalanlamadı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Beyaz Sinem Kobal Aşkını Yalanlamadı 1548626048 1548626048 beyazsinemkobalaskiniyalanlamadi5c4e2884664c2beyazsinemkobalaskiniyalanlamadi5c4e2884664c2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeyaz19ocak&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÜNLÜ ŞOV YAPAN BEYAZ, “YENİ BİR AŞK DOĞUYOR BAŞLIKLI HABERİ DOĞRULADI Bugüne kadar adı o kadar fazla genç kız ile anılan Beyaz, her seferinde söylentileri yalanladı Dün bu sayfada Beyaz’ın sevilen gençlik dizisi Selena’nın başrol oyuncusu Sinem Kobal ile görüşmeye başladığı haberi yer almıştı Konu ile ilgili aradığımız Beyaz, VATAN’ı doğruladı ve arkadaşça itiraflarda bulundu: “Bu haberde hiç çekineceğim, rahatsız olacağım bir şey değil Sinem ile dostlarımız vasıtasıyla tanıştık Yeniden benzer mekanda tekrar tekrar görüştük, sohbetimiz var Sinem fazla bayan, çok doğru, fantastik sürükleyici bir insan Sahiden hoş bir kız Açıkcası şimdi aramızda adı konmuş bir şart değil Herkes birbirini nasıl tanıyorsa biz de birbirimizi öyle tanımaya çalışıyoruz Bağlı ama beraber sohbetimiz var, arkadaş ortamımız aynı Ben kendisini tanımak istiyorum Benim haberde yalanlayacağım bir şey değil Hayır efendim, tanımıyorum diyeceğim bir isim yok Leea’da görüştük Sohbeti fazla dürüst sürükleyici, mükemmel, aklı başında bir kız VATAN  

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt