Beyaz ve Meryem Uzerli meryem uzerli müslüman mı beyaz, meryem uzerli, beyaz şov, muhteşem yüzyıl, haberleri burada arkadaşlar 1548662232 1548662232 beyazvemeryemuzerli5c4eb5ddb2bb5beyazvemeryemuzerli5c4eb5ddb2bb5 beyazvemeryemuzerli5c4eb5ddb2bb5 Bu hafta Beyaz Shov'da Müthiş Yüzyıl ekibi konuktu Meryem Uzerli ve Beyazıt Öztürk aralarında hayret verici dialoglar geçti, biz de o habere yer veriyoruz Melek'lerbeyazvemeryemuzerli5c4eb5ddb9272alt Hürrem'i epeyce cana yakın bulduğunu belirten Beyaz, 'İnsanın sarılası geliyor' deyince Uzerli, şovmenin bu isteğini geri çevirmedi Utandığını emin etmemeye çalışan Beyaz, bu sefer topu Uzerli'ye atarak 'İltifat alınca kızarıyormuşsun' dedi Güzel oyuncunun 'Evet kıpkırmızı oluyorum İyi ancak şu anda olmadım' sözleri üstüne Beyaz da, 'Ben de yazacağım, yazamıyorum Arada kaldım' dedi Ergeç, Beyaz'ın sözlerini anlamayan Uzerli'ye Almanca çeviri yaptı Bunun üzerine Uzerli kahkahalara boğuldu Bergüzar da bizimle oynasın PROGRAMA telefonla bağlanan bir izleyicinin Halit Ergenç'e 'Eşiniz Bergüzar Korel'in de dizide rol almasını ister miydiniz?' sorusu üzerine Ergenç, eşiyle Muhteşem Yüzyıl'da kamera karşısına devretmek isteyebileceğini belirtti Meryem Uzerli ise söze atlayarak, 'Evet evet muhakkak isteriz Bergüzar'ı fazla seviyorum' diye konuştu