Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyaz Xbox Elite Series 2 Oyun Kolunun Kutu Açma Videosu Sızdırıldı

Beyaz Xbox Elite Series 2 Oyun Kolunun Kutu Açma Videosu Sızdırıldı
0
579

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Microsoft, Xbox Seçkine 2 denetleyicisinin yeni bir beyaz sürümü üzerinde çalışıyor üzere görünüyor. Beyaz Xbox Seçkine Series 2 oyun kolunun manzaraları geçtiğimiz Mart ayında sızdırılmıştı. Artık ise kutu açma görüntüsü yayınlandı. Görüntü birinci olarak Temmuz ayında Nicholas Lugo kullanıcısı tarafından YouTube'da yayınlandı lakin bu hafta Twitter kullanıcısı Rebs Gaming tarafından keşfedildi.

Yayınlanan görüntü, denetim aygıtının kutusunu, kutu içinde yer alan modüllerle birlikte oyun kolunun kendisini gösteriyor.

Microsoft şimdi beyaz Xbox Seçkine Series 2 denetim aygıtını resmi olarak duyurmadı. Denetim aygıtı şu anda siyah renkte mevcut. Bunun yanı sıra hudutlu sayıda Halo denetim aygıtı bulunuyor. Amerika'da 180 dolarlık bir fiyatla sunuluyor.

Similar threads

Xbox’ın yeni oyun kolu Seçkine Series 2 – Core Controller, 21 Eylül tarihinden itibaren kullanıcılar tarafından satın alınabilecek. Microsoft yeni Xbox Seçkine Series 2 – Core oyun kolunu resmen duyurdu. Standart Seçkine Series 2’den daha ucuz olan yeni Core denetim aygıtı daha az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
  Microsoft, yakın vakitte oyun geliştiricileri için yeni bir Xbox yazılım geliştirme kitini piyasaya sürdü. Bu kit, Xbox Series S oyun geliştiricilerine bellek konusunda daha fazla denetim sağlıyor. Geliştiriciler Xbox Series S için yayınlanan bu yeni kit sayesinde muhakkak oyunlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Xbox Series S için üretilen oyun kolu dijital dünyadaki yerini aldı. Microsoft’tan önce davranan bir kişi, yeni nesil konsolun nasıl bir kontrolöre sahip olduğunu oyunculara gösterdi. Xbox Series S kolu tasarımı ile büyüleyebilecek mi? Xbox Series X için üretilen kontrolörün Xbox One...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Birçok oyun sever tarafından merakla beklenen Xbox Series X ve Sony PlayStation 5 ile ilgili sızıntılar çıkmaya devam ediyor. Xbox Series X için hazırlanan brifing videosu h0x0d adlı Twitter kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Xbox Series X brifing videosu sızdırıldı Merakla beklenen Xbox...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Xbox Series X için kutu açılışı videoları gelmeye başladı. Ünlü teknoloji içerik üreticilerinin YouTube üzerinden Xbox Series X’i kutudan çıkarttıkları videolar kısa süre içinde dikkat çekmeyi başardı. Bunun yanında eş zamanlı olarak Xbox Series S de kutusundan çıkıyor. Biliyorsunuz Türkiye’de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt