Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta aylar sonra ilk kez görüntülendi!

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta aylar sonra ilk kez görüntülendi!
0
71

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
beyin_kanamasi_geciren_mesut_akustanin_son_hali_1652251707_7161.jpg

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren Mesut Akusta kızı ve eşi ile aylar sonra Bebek Parkı'nda ilk kez görüntülendi. Akusta, gazetecilere sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

58 yaşında olan usta oyuncu Mesut Akusta, geçen yıl evinde beyin kanaması geçirmiş ve acil ameliyata alınmıştı. Tedavisinin ardından hastaneden çıkan ancak ondan sonra haber alınamayan Akusta, aylar sonra görüntülendi.

xx6IL_1652252141_1855.jpg

AYLAR SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ! 

Mesut Akusta, önceki gün eşi Şafak Özbir Akusta ve kızı Berfin Cano ile Bebek Parkı'nda keyifli vakit geçirdi.

Kızını salıncakta sallayan oyuncu ile Berfin'in eğlenceli görüntüleri objektiflere yansıdı. Neşesi bir hayli yerinde olan minik Berfin Cano, anne ve babasının fotoğraflarını çekti.

1YhKg_1652252180_8433.jpg
mesut akusta son hali

"HIZLI TOPARLANDIM"

Rahatsızlığıyla ilgili konuşan Akusta, "Hastalandık ama ayaktayım. Biraz zor bir süreçti ama çabuk toparladım. 10 gün sonra sete döndüm. Bu tarz hastalıklar geçirip de sete dönmek zordur ama ben döndüm. Ufak tefek sıkıntılar kaldı ama atlattım bu dönemi" ifadelerini kullandı.

Similar threads

Geçirdiği beyin kanamasının ardından hastanede tedavi altına alınan usta oyuncu Mesut Akusta taburcu oldu. Sağlığına kavuşan usta oyuncu, 1 hafta dinlendikten sonra yeniden setlere dönecek. Teşkilat dizisinde rol alan Mesut Akusta, evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Geçirdiği beyin kanamasının ardından hastanede tedavi altına alınan usta oyuncu Mesut Akusta taburcu oldu. TRT1'de yayınlanan 'Teşkilat'ta rol alan Akusta'nın eşi Şafak Özbir, bir takipçisinden gelen "Mesut Bey nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?" sorusunu yanıtladı. HABERE AİT VİDEO İÇİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Usta oyuncu Mesut Akusta'dan sevenlerini üzecek haber geldi. Son olarak Teşkilat dizisinde Mete bey rolünü canlandıran Akusta beyin kanaması geçirdi. Tedavisi devam eden usta oyuncunun eşi Şafak Özbir'in paylaşımı hayranlarını ağlattı. Sanatçı Mesut Akusta'tan hayranlarını üzen bir haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Usta oyuncu Mesut Akusta, evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Akusta'dan güzel haber geldi. Zorlu süreci atlatan ünlü oyuncu gözlerini açtı ve ilk işi senaryo okumak oldu! 57 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe Londra’da yaşamını sürdürüyor. Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile olduğu öğrenilmişti. Alınan bilgilere göre Amine Gülşe'nin kızı olacak. Hamile olan Amine Gülşe ilk kez görüntülendi. 7 Haziran’da görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt