Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

beykent ünv ücretleri nasıl ödenir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi, Meslek Bankası (En Fazla), Akbank, Yapı ve Kredi (World), HSBC (Advantage), Vakıfbank, Bonus (Denizbank, Garanti, TEB, Şekerbank) ve Finansbank kredi kartlarına, taksit uygulaması yapılabiliyor
Vadeli ödemelerde 1 peşin 9 eşdeğer taksit uygulanıyor

LYS puan sıralamasında Türkiye genelinde Beykent Üniversitesi'nin (MütercimTercümanlık (İngilizce), MütercimÇevirmenlik (Rusça) ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri dışında) ilk 1000'e giren, burslu yada ücretli programları seçim eden Beykent Üniversitesi'ne ÖSYM kadar yerleştirilen ve belirli tescil yaptıran öğrencilere, her yıl 9 ay süreyle 800 TL peşin para burs, ücretli programları seçim edip ilk 1000'e girenlere keza %100 indirim uygulanır

Daha geniş bilgiye Beykent Üniversitesi Öğrenci İşleri Burslar ve Üccretler başlığından ulaşabilirsin *

Similar threads

beykent unv ucretleri nasıl odenir Vadeli odemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi, İş Bankası (Maksimum), Akbank, Yapı ve Kredi (World), HSBC (Advantage), Vakıfbank, Bonus (Denizbank, Garanti, TEB, Şekerbank) ve Finansbank kredi kartlarına, taksit uygulaması yapılabiliyor Vadeli odemelerde 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Tarihçe Beykent Üniversitesi yeni bir üniversite olsa da Beykent Eğitim Kurumları'nın temeli, Beykent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Adem ÇELİK tarafından 1990 yılında Özel Beykent İlköğretim Okulu, Özel Beykent Lisesi ve Özel Beykent Anadolu Lisesi'nin kurulması ile atılmıştır Beykent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
pasaport harçları nereye yatırılıyor,pasaport harçları nereye ödenir,pasaport harçları nereye yatırılacak Pasaport harçları maliye veznelerine ya da bankalara yatırılır Pasaport defter bedelleri ilgili Emniyet Müdürlüklerince tahsil edilecektir Bazı Emniyet Müdürlüklerinde maliye veznesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Doğuş Üniversitesi Doğuş Üniversitesi başarılı öğrencilerine ikinci bir dalda eğitim olanağı vermektedir Eğitim gördükleri bölümde ikinci yarıyıl sonunda Genel Not Ortalaması (GNO) asgari 300 olan öğrenciler çift anadal için başvurabilirler Bu ihtimal doğruca açıklanmış bulundukları bölümün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Otoyol ücretini nasıl öderim? Otoyol Geçiş ücretini Kredi Kartı veya Banka Kartı ile ödeyebilir miyim? Otoyolumuzun gişeli bölgelerinde, kullandığınız mesafeye göre ücretinizi Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak çıkış gişesinde ödeyebilirsiniz. Karayolları geçiş ücreti nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt