Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beykoz Üniversitesi 7 Akademik Personel Alacak

Beykoz Üniversitesi 7 Akademik Personel Alacak
0
40

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-b1e6eaf15c10442f18abb3efd8528f5d57e138d3.jpg

Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz…

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Beykoz Üniversitesi Rektörlüğünden “Üniversitemiz çeşitli bölümlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyeleri (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) ve 09.11.2018 Tarihli 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, öğretim görevlisi / araştırma görevlisi alınacaktır.” denildi.

Beykoz Üniversitesi Akademik Personel Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Similar threads

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi 41 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi 41 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz… Basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
İstanbul Arel Üniversitesi 75 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Arel Üniversitesi akademik personel alım başvuru şartları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Konya Besin Ve Tarım Üniversitesi 12 akademik işçi alacağını duyurdu. Akademik işçi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Konya Besin Ve Tarım Üniversitesi  akademik işçi alım müracaat kuralları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
OSTİM Teknik Üniversitesi 33 akademik işçi alacağını duyurdu. Akademik işçi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte OSTİM Teknik Üniversitesi akademik işçi alım müracaat kaideleri ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt