Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beykoz'da müzik dinleyen aileye, komşulardan yumruklu saldırı

Beykoz'da müzik dinleyen aileye, komşulardan yumruklu saldırı
0
149

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Beykoz'daki villa sitesinde yaşayan 58 yaşındaki Ertan Ünal, komşularıyla uyuşmazlık yaşadı.

Demir-çelik işiyle uğraşan Ünal, 12 yıl evvel aldığı konutunda ailesiyle müzik dinlemeye başladı.

Müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Ö.Y. isimli komşu ise Ertan Ünal'a sert çıktı.

6 kişi tekme ve yumrukla saldırdı

Giderek hararetlenen olayda Ertan Ünal, Ö.Y. ve 5 kişinin saldırısına uğradı.

Evin içerisinden bahçeye çekerek götürülen Ünal tekme tokatlarla darbedildi.

yuksek_sesle_muzik_dinledigi_iddiasiyla_villasinin_onunde_darbedildi_54440.jpg

Bu sırada yakınları, ortaya girerek saldırganları durdurmaya çalışsa da, lakin tüm eforlar sonuçsuz kaldı.

Olayın akabinde darp raporu alan Ertan Ünal polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Tabirleri alınan şahıslar hür bırakıldı.

"Ellerinde demir çubuk vardı"

Olay günü yaşananları anlatan Ertan Ünal, "Beykoz'da bir villa aldım ve 12 yıldır ailemle burada oturuyorum. Olayın olduğu 3 Eylül günü meskenime gelen kişi kız kardeşime seslenip ‘Müziği kapatın’ dedi. Kız kardeşim de sesin makul olduğunu söyledi. 20 dakika sonra tanımadığım 5 şahısla bu şahıs konutumu bastı. Bir kişinin elinde demir çubuk vardı. Benim konutumun içerisinden çekip çıkarıp darp ettiler. Korumak isteyen annem, babam ve kardeşimi ittiler, kaktılar ve beni yerlerde sürüklediler" dedi.

beykoz_575.jpeg

"Ölebilirdim"

Olayın akabinde darp raporu aldığını belirten Ünal, "Saldırgan Riva karakoluna gidip bizim şikayetçi olmadığımız taktirde kendilerinin de şikayetçi olmayacağını söylemiş. Biz şikayetçi olduk. Hiçbir anne ve babanın bu durumda görmemesini isterim. Kaburgalarımda ezilmeler var, köprücük kemiğinde problem var, kolumda morluklar var. Dizlerim çok makûs yerlerde sürükledikleri için. Ölebilirdim. Yanlarında büyük bir demir kesimi gördüm. 6 kişi 1 bireye saldırınca demir çubuğu kullanmalarına gerek kalmadı.” diye konuştu.

yuksek_sesle_muzik_dinledigi_iddiasiyla_villasinin_onunde_darbedildi_58672.jpg

yuksek_sesle_muzik_dinledigi_iddiasiyla_villasinin_onunde_darbedildi_66806.jpg

yuksek_sesle_muzik_dinledigi_iddiasiyla_villasinin_onunde_darbedildi_31141.jpg