Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler oyuna girmeye kalktıgımda your account is currently blocked Please contact customer service if you have any question bu yazı yazıyor kac gün ban yedim sınırsızmı acaba varmı bilen
Your account is currently blocked
Please confact customer service if you have any question
thank you
chara gırerken bu yazıyor koxp kullandım o yüzden olabilir
NİCK is currently blocked for using illegal software
arkadaşlar inn hostessden mattocku almaya gidiyordum lufer townda dc yedim ban mı bu ne ben anlamadım ? nasıl ögrencem kaç gündür falan diye bir yardım rica ediyorum şu an oldu bu olay DESTAN1DE
Arkadaşlar böyle bir ticket geldi yardım edermisiniz hesabım önceden çalınmıştı geri aldım bu seferde steam destekden bir bildiriminiz var diye uyarı geldi onun için ticket attım gelen cevap buydu Birde biraz çevirdim diyorki bir süre için steam topluluk açık kalacak sonra gene steam destekden...
Arkadaşlar böyle bir ticket geldi yardım edermisiniz hesabım önceden çalınmıştı geri aldım bu seferde steam destekden bir bildiriminiz var diye uyarı geldi onun için ticket attım gelen cevap buydu Birde biraz çevirdim diyorki bir süre için steam topluluk açık kalacak sonra gene steam destekden...
League Of Legends Helper Tool (LOLHT) 60 Minimap, Lasthit, Bursts; +++ (Updated)
It's been more than 9 months since the first LOLHT was released and i am glad to announce that zero bans were reported so far! It's an easy tool which gives nice advantage and helps you climb the ladder!
First...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.