Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

beyler eşlerine yardım etmelimi

beyler eşlerine yardım etmelimi

Similar threads

Evlenince beyler eşlerine ev işlerinde yardım etmelimi Yakında evleniyorum nişanlım bu konuda cok ısrarlı bu işten onu kırmadan nasıl kaytarabilirimimagesbeylereslerineyardimetmelimi5ad7d4af92913png
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
şehvetli hikayeler affet babacığım Evlendiğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle aralıksız tartışıyordu Eşi babasını istemiyor ve onun evde bir fazlalık olduğunu düşünüyordu Tartışmalar ara sıra harika boyutlara ulaşıyordu Tekrar böyle bir kavga hemen; eşi, bütün bağları kopardı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Nafaka: Evli erkek, imkanları nisbetinde eşinin ve çocuklarının fiziki ihtiyaçlarını karşılamakla, helal nafaka sağlamakla mükelleftir Nafaka, yemeiçme, mesken, giyim gibi gerekli ihtiyaçlardır İyi geçinme: Erkek, hanımına karşı güler yüzlü, tatlı sözlü, iyi kalpli olmalıdır Kadını incitecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Evlilik Şişmanlığı nedir? evlilik, kadınlar evlenince neden kilo alır, hakkında veri, bayan erkek ilişkileri​ Izaç şişmanlığı! Yeni evli çiftler çoğunlukla nikah sonrası kilo almayla başlıyorBu konuda detaylı veri veriyoruz​ 1548447869 1548447869...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Denizli efsaneleri nelerdir? Gelin Istek Tutma Yaşı Geçmiş bir zamanda güzeller güzeli geç bir kız, gönlünü köyün çobanına kaptırmış Lakin talihsizliktir ki köyün beyinin oğlunun da kızda gözü vardır Bir gün evlilik hazırlıklarında olan kız atla nişanlısı olan çobana yemek götürürken yolda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt