Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

beyler eşlerine yardım etmelimi

beyler eşlerine yardım etmelimi
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evlenince beyler eşlerine ev işlerinde yardım etmelimi

Yakında evleniyorum nişanlım bu konuda cok ısrarlı bu işten onu kırmadan nasıl kaytarabilirimimagesbeylereslerineyardimetmelimi5ad7d4af92913png

Similar threads

Evlenince beyler eşlerine ev işlerinde takviye etmelimi Yakında evleniyorum nişanlım bu konuda çok ısrarlı bu işten onu kırmadan nasıl kaytarabilirim*
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bir erkek neden aldatır Erkek nicin aldatır Aldatılan kadın ve aldatan erkek cok karşılaşılan bir durumdur Genelde duyarız kocam beni aldattı, ne yaptıysam evde tutamadım Hatta halk arasında bir tabir vardır “Adamın gozu dışarıda işte bu konuda uzmanların yaptıkları acıklamaları sizin icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Nafaka: Evli erkek, imkanları nisbetinde eşinin ve cocuklarının maddi ihtiyaclarını karşılamakla, helal nafaka sağlamakla mukelleftir Nafaka, yemeicme, mesken, giyim gibi zaruri ihtiyaclardır İyi gecinme: Erkek, hanımına karşı guler yuzlu, tatlı sozlu, iyi huylu olmalıdır Kadını incitecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Peygamberimiz (asm) Eşlerine Karşı Nasıl Davranırdı? O'nun hanesinde her zaman burcu burcu saadet kokardı. Alemde hiçbir kadın Hz. Peygamber (s.a.s.)'in, hanımlarını sevdiği gibi sevilmemiştir. Hiçbir erkek de Hz.Peygamber (s.a.s.) gibi sevilmiş değildir. Bu sevgi halesinin elbette bir sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Eşini aldatan bir kadının davranışları genellikle icindeki sucluluk duygusunu ya da pişmanlığı azaltmaya yonelik gelişir Ozellikle bu tip durumlarda eşine cok daha fazla ilgi gosterir ve aldatma olayı esnasında eşine karşı daha fazla ilgi gosterir Erkekler de aldattıklarında eşlerine daha cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt