Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

BEYLER NE TÜR SET GELSİN İSTEDİĞİNİZ BİŞEY VARMI ?

BEYLER NE TÜR SET GELSİN İSTEDİĞİNİZ BİŞEY VARMI ?
4
115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Selamun aleykum ben 17 yasindayim sevdigim kiz ise 2000 dogumlu bu kizla calistigim is yerinde tanistim ilk gun baya bi sohbet muhabbet felan bana feysin varmi felan diye sordu o gun aksamda feysini aldim 23 gun bununla sabah 56 ya değin konustuk neyse iste isin son gunuydu isten ayriliyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Izaç böyle bişey Izaç, sabahtan üstünüz açık uyandığınızda, yorganı defalarca üstüne çekiyordiye öfkelenmek yok, iyi, gece üşümeden uyuyabilmişdiye sevinebilmektir Eşinizin de eyvah, o üşümüşdiye üzülebilmesidir Izaç, birlikte oyun oynamaktır Ama birbirine oyun oynamak değil Izaç, dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Olum nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi cicek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa olum hoş gelsin sefa gelsin Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR ’lu olmazdımTRABZONSPOR ’lu doğduk; oyle oleceğizz!!!! Ne manita ne araba, saci sari kendi kara, TRABZONSPOR´un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Vefat nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar nakliye Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR ’lu olmazdımTRABZONSPOR ’lu doğduk; pek öleceğizz!!!! Ne manita ne araba, saci sari kendi kara, TRABZONSPOR´un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ankastre set üstü ocak ne demek? Ankastre set üstü ocak ne demek? Ankastre Ne Demek? … Ankastre yalın anlamı ile entegre veya gömme demektir. Özellikle yeni yapılan binalardan setüstü ocak, mini fırın, mikrodalga, fırın, davlumbaz ve buzdolabı gibi ürünler hazır mutfaklarda kendi ölçülerine göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
419
858,505Konular
982,790Mesajlar
30,592Kullanıcılar
thecroxifySon üye
Üst Alt