Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

beyler punisher oyununu bitiren varsa buraya bi bakıversin

beyler punisher oyununu bitiren varsa buraya bi bakıversin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler punisher da bir yere takıldım 4 tane çinli kız ve bir adamın olduğu bölüm orda onları öldürdükten sonra içeri girip anahtarı alıyom ve bir odaya girip bilgisayardan bişiyi aktive ediyom gizli kapıyı bul diyor ama ben bulamadım bulan varsa yardım cı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Tam çözüm, oyunun X360 sürümüne ait, ancak aynı olduğu için PC sürümü için de kullanabilirsiniz Oyunumuz bir kâbusla başlıyor ve macera boyunca bu kâbustan kurtulmak için mücadele ediyoruz *Her bölümde silahlarınızı, ekipmanlarınızı ve fenerinizi yeniden almanız gerekiyor Bölüm 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
SEQUENCE I – PEACE AT LAST IL VATICANO 1499 Oyun başlar başlamaz savaş sahnesine geleceksiniz burada ard arda X tuşuna basmanız yeterli Sinematikten sonra Y tuşuna basarak Eagle Vision özelliğini açın ve etrafta aydınlatılan yerleri kullanarak yukarıya doğru tırmanın Amcanızı takip edin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt