Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyler Yardım aile paylaşımı steam

Beyler Yardım aile paylaşımı steam
0
195

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
steamda 2 tane hesabım var asıl hesabımdaki rocket league'yi aile paylaşımı üzerinden diğer hesabımda oynuyorum, rocket league olmayan hesabımda oyunu satın alırsam levelim,eşyalarım gidermi?

Similar threads

Steam dünyasının kullanıcılarına sunmuş olduğu ayrıcalıklı özelliklerden birisi de aile paylaşımı olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde ailenizdeki kişilerle kütüphanenizi paylaşarak onların da kütüphanenizdeki oyunları oynayabilmesine olanak tanımış olursunuz. Yapacağınız birkaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
468
Çıkışından bu yana artık neredeyse 15 yıl geçecek olan uygulama için günümüzde onlarca yeni ödeme yöntemi bulunuyor. Kutulu oyunların artık iyice hobiye dönüştüğü günümüzde dijital marketler hayli popüler durumda. Eh, Valve’ın en büyük projesi de bu platformlar arasında en popüler olanı. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Popüler oyun üreticisi Sony Interactive Entertainment’ın God Of War, Days Gone ve Horizon Zero Down gibi sevilen PlayStation özel oyunlarını bir oyun platformu olan Steam üzerinden satın alıp bilgisayarda oynamak mümkünken; Beyond Two Souls, Heavy Rain ve Detroit Become Human gibi oyunları da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Online oyunlar, günümüzde oldukça popüler durumdalar. Birçok oyuncu, tek başına oyun oynamaktan sıkıldığı için online oyun oynamayı tercih etmektedir. Bundan dolayı, online oyunların sayısı oldukça fazla. Bu durum, oyuncular içn kafa karıştırıcı oluyor. Bu yüzden eminiz ki sizlerin de akıllarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Steam oyun iade konusu, bu platformdan oyun satın alanlar için önemli bir konu. Bir oyunu satın aldıktan sonra, bazen iade etmek istenebiliyor. Bu durumda da Steam oyun iade etme ya da Steam iade etme nasıl yapılır şeklinde internette aramalar yapılıyor. Biz de bu yazımızda, Steam nasıl oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,499Konular
982,592Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt