Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BeyLer Yardım Edin Andreamda calısan koxpu olan Buraya Baksn

BeyLer Yardım Edin Andreamda calısan koxpu olan Buraya Baksn

Similar threads

sa beyler NBA 2008 i internetten indirdim oyunu kurmayı bilmiyorum rar lı kurulmuyor demon tools lada kurulmuyor üzerine tıklayınca birlikte aç yeri felan gelior orda nasıl yükleneceğini yazmış ama ingilizce olduğundan anlamadım lütfen bi yardım readmede şöyle yazıor 1 Burn gbi image file...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
8gb ram i5 işlemci ve nvdia 710m ekran kartı olan Asus bir leptobum var Beyler yaklaşık 2 hafta öncesine kadar lolde en yüksek ayarda 140 ve 180 arası fps alıyordum yanlız bu iki haftadır fps 13 e kadar düşüyor ve 40 geçmiyor yüksek performans ya kullanıyorum leptobu şarjada takıyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Steamden Alıen Isolatıon adlı oyunu almıştım yüklenmesi çok uzun zaman almıştı ama heyecanla beklemiştim çünkü çok sevdiğim bi film olan aliens vs predetor filmindeki o uzay üssünü göremk ve alienlerden kaçmak çok güzel olabilirdi fakat oyun yüklendiğinde açmaya çalıştım ilk başta açılmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Oğlumun sorularından kafayı yemek üzereyim yardım edin :S Oğlum yeni yeni konuşuyor ve herşeyi sorma döneminde Buraya kadar herşey alışılagelmiş diyebilirsiniz ama çok artı soru soruyor Nasıl desem, herşeye adım başı bu ne, bu ne, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt