Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyler Yaşımı Gösteriyormuyum ve tipim nasıl

Beyler Yaşımı Gösteriyormuyum ve tipim nasıl
0
242

Similar threads

Avatar resmindeki birey benim sizce tipim nasıl: Lütfen Adam Gibi Açıklama Yazın Yeşil Gözlü Beyaz Tenliyim Yaş:16 Boy:1,75 Kilo:65 Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Bana Hangi Kıyafetler Ayakkabılar Şekiller ve Saç Tarzı Uygu?
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Beyler lise 3 sınıftayım tipim iyi kimine kadar değişebilirDişlerimi fırçalar parfüm sıkar sivilcelerimi pudra ile birazcık örterim öyle aşırı derecede sivilcem yokSaçlarımı hoş düzeltirim giderimOkulda herkes beni esprili olarak görürBizim sınıf sayısal sınıfının karşısıOrada işte arkadaşlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Sa Arkadaşlar uzun zamandır bir kızdan hoşlanıyorumKızla aram iyi ve iyi anlaşıyoruzSınıftaki kızlara benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenin dedimİyi biri tatlı fln diye saymış,lakin tipim yok demişNedemek oluyor bu bana açıklar mısınız ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
MEREBA ARKADAŞLAR HİÇ SEVGİLİM OLMADI SİZCE TİPİM NASIL DOGRUYU SÖYLEYEBİLİRSİNİZ ÖNCEDEN TAKARDIM ERGENLİKTİ FELAN LAKIN ARTIK TAKMIYORUM SADECE YORUMLARI ÖGRENMEK İSTEDİM TEŞEKÜRLER http:**************photomyimages040184110 konuyu niçin kapatıyorlar anlamadım yalnizca görüş olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar dün facebook'a yeni fotoğraflarımı atmıştım bi kız akrabam altına açıklama attı ve onun sayfasında bnm fotoğrafım gözükmüş onun bi arkadaşı benim için çocukta tatlıymış gibisinden laflar söylemiş herneyse şimdi bnm akraba bu kızla beni tanıştıracak inşallah kızda güzel ben bu kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt