Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beynimin % Kaçını Kullanıyorum?

Beynimin % Kaçını Kullanıyorum?
0
107

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Beynimin Yüzde Kaçını Kullanıyorum?

Beynimin % Kaçını Kullanabilirim

Olağan insanlar yapılan araştırmalara tarafından beyinleirnin sadece %3'ünü kullanabilirler Buradaki tek istisna Einstein'dır Einstein beyninin % 7'sini kullanıyordu *

Similar threads

Beynimin Yuzde Kacını Kullanıyorum? Beynimin % Kacını Kullanabilirim Normal insanlar yapılan araştırmalara gore beyinleirnin sadece %3'unu kullanabilirler Buradaki tek istisna Einstein'dır Einstein beyninin % 7'sini kullanıyordu
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İnsan dimağının yüzde kaçının kullanıldığı konusunda kimi söylentiler var. Üstelik bu hususta Lucy gibi filmler bile çekiliyor. Günümüzde çevre medyanında işin içine girmesiyle en ufak yanlış anlaşılma yerküre çapında yayılabiliyor. Başımda Meczup Sorular köşemizde bugünkü konuğumuz beynimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bir çok insanın merak ettiği konulardan biri de, beynin yüzde kaçını kullanıyoruz, beynin yüzde yüzünü kullanmak mümkün mü? veya beyin gücünü nasıl yönetiriz, gibi sorulardan oluşuyor, bizde sizler için beyinin kapasitesi ve daha fazlasını bu yazıda sizler için anlattıkŞöyle bir düşünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Beyniniz hakkinda bilmeniz gerekenler Devingen renkler üretkenliği temsilcilik ederken, huzuru simgeleyen mavi ve yeşil ise beynin en fazla sevdiği renklerdir İşte beyin hakkında en çok merak edilenler Beyin cerrahı Doç Dr Cahide Topsakal, beyin hakkında en fazla merak edilenleri yanıtladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Koronavirüs aşısı: Pfizer, Moderna ve Astrazeneca, şu anda hangisi daha iyi COVID-19 aşısı? Önde gelen üç koronavirüs aşısı aşısı hakkında bilmeniz gerekenler... İki aşının Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanımı önümüzdeki hafta sonuna kadar onaylanabilir, üçüncüsü yakında geliyor. İşte üçüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt