Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beynimin % Kacını Kullanıyorum?

Beynimin % Kacını Kullanıyorum?
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Beynimin Yuzde Kacını Kullanıyorum?

Beynimin % Kacını Kullanabilirim

Normal insanlar yapılan araştırmalara gore beyinleirnin sadece %3'unu kullanabilirler Buradaki tek istisna Einstein'dır Einstein beyninin % 7'sini kullanıyordu

Similar threads

Beynimin Yüzde Kaçını Kullanıyorum? Beynimin % Kaçını Kullanabilirim Olağan insanlar yapılan araştırmalara tarafından beyinleirnin sadece %3'ünü kullanabilirler Buradaki tek istisna Einstein'dır Einstein beyninin % 7'sini kullanıyordu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İnsan Beyninin Bilinmeyen Yanları, İnsan Beyninin Bilinmeyen Sırları, İnsan beyninin yaklaşık ağırlığı 13 kilogram olarak kabul edilmiştir İnsan Beyni olmeye başlamadan once en fazla 4 ile 6 dakika arasında oksijensiz kalabilir Beynimizde tam 100 milyar sinir hucresi bulunduğu bilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Ben sevdiğim zaman adam gibi severim Sevdiğimi elimdeki cicek gibi değil incitmemek icin ozen gosterdiğin kuş gibi tutarım Gul Bahcesinde Gecsede Omrum İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum Seni Koklamak Olsada Olum İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum Korkutacak seni beraber gectiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Hal böyle olunca; kilo, stres,ruh ve zihin problemleri kaçınılmaz olur. Herkes daha fit görünmek, daha sağlıklı beslenmek ister, ama bunları yapmak için bir türlü zaman bulamaz. Aslında, insanoğlu istedikten ve motive olduktan sonra başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Sadece motive ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Soteleyerek veya kızartarak yediğiniz kuzu beyninin sağlık acısından ne kadar faydalı biliyor muydunuz? Kuzu beyninin yararları nelerdir ve icinde hangi besin maddeleri bulunur uzmanlarımız acıkladı Henuz 1 yaşını doldurmamış koyunlara kuzu denilmektedir ve bu kuzuların beyni tuketildiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt