Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyoğlu'nda hırsız, müşteri gibi geldiği büfede kasayı boşalttı

Beyoğlu'nda hırsız, müşteri gibi geldiği büfede kasayı boşalttı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Beyoğlu'nda hırsız, müşteri üzere geldiği büfede kasayı boşalttı

Similar threads

Galata Kulesi yanında bulunan bir büfede 9 Eylül Cuma gecesi müşteri üzere gelen hırsız, çalışanların bir anlık dalgınlığından faydalanarak kasa kısmına geçti. Etrafı denetim eden kuşkulu, kasadaki paraları cebine doldurup oradan ayrıldı. Kasayı açınca soyulduklarını anlayan çalışanlar, güvenlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Galata Kulesi yanında bulunan bir büfede 9 Eylül Cuma gecesi müşteri üzere gelen hırsız, çalışanların bir anlık dalgınlığından faydalanarak kasa kısmına geçti. Etrafı denetim eden kuşkulu, kasadaki paraları cebine doldurup oradan ayrıldı. KAMERA İMGELERİ İNCELENDİ Kasayı açınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Beyoğlu’nda, 9 Eylül’de gece saatlerinde Galata Kulesi yanında bulunan bir büfeye müşteri üzere giren şahıs, çalışanların dalgınlığından faydalanıp kasaya yöneldi. Etrafı yeterlice denetim eden şahıs, paraları cebine doldurup bölgeden ayrıldı. DHA’nın haberine nazaran; çalışanlar kasayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Aralık Sokak’ta 27 Ağustos günü Ünal Altınçekiç’in, 3 katlı konutuna giren biri bayan, 5 kişi, 6 gün boyunca gelip, kesim parça 300 bin TL'ye yakın para, mücevher ve kıymetli eşyalar ile kıyafetler, iç çamaşırları ve besin materyallerini çaldı. Kendilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Aralık Sokak’ta 27 Ağustos günü Ünal Altınçekiç’in, 3 katlı meskenine giren biri bayan, 5 kişi, 6 gün boyunca gelip, kesim modül 300 bin TL'ye yakın para, mücevher ve pahalı eşyalar ile kıyafetler, iç çamaşırları ve besin materyallerini çaldı. Kendilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,509Konular
980,818Mesajlar
30,677Kullanıcılar
manolyaaSon üye
Üst Alt