Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyran Çorbası

Beyran Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
arım kilogram kemikli gerdan eti

1 su bardağı pirinç

2 yemek kaşığı tereyağı

Kırmızı pul biber

Karabiber

5 diş sarımsak

Limon

Tuz

Hazırlanışı

Beyran çorbası yapımı için önce et düdüklü tencerede yeteri kadar suyla haşlanır Haşlanınca etler didiklenir, kemiklerinden ayrılır Başka bir tencerede de pirinç haşlanır 15 dakika haşlanması yeterlidir Bir tencerede haşlanmış pirinçler, didiklenmiş et ve et suyu birleştirilir Dövülmüş sarımsak, kırmızı pul biber, karabiber ve tuz eklenip bir taşım kaynatılır Üzerine limon sıkılır

Tavada tereyağı eritilip tencereye dökülür Sıcak servis edilir Afiyet olsun


 
858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt