iltasyazilim
FD Üye
Yemek Adı : Beze Süslü Pasta
Mutfak : Türk
Türü : Kekler Pastalar
MALZEMELER
2adet yumurta, 1bardak şeker, 1bardak yoğurt, 1bardak irmik, 1bardak un, 1paket kabartma tozu, 1paket vanilya
Şerbeti: 3bardak su, 2bardak şeker
Üzerine: 1poşet kremşanti, 1bardak süt, 8adet beze
HAZIRLANIŞI
Kremşantiyi (buzdolabında soğutun) ve şerbeti hazırlayın Yumurta, şeker, yoğurt ve vanilyayı çırpın Unu eleyip kabartma tozuyla karıştırın İrmikle beraber karışıma ekleyerek hamur yapın, yağlanmış kalıba aktararak 170 derecede 30dk pişirin
Fırından çıkarınca soğuk şerbeti dökün ve beklemeye bırakın En sona kremşanti sürün ve bezeleri dizin
Mutfak : Türk
Türü : Kekler Pastalar
MALZEMELER
2adet yumurta, 1bardak şeker, 1bardak yoğurt, 1bardak irmik, 1bardak un, 1paket kabartma tozu, 1paket vanilya
Şerbeti: 3bardak su, 2bardak şeker
Üzerine: 1poşet kremşanti, 1bardak süt, 8adet beze
HAZIRLANIŞI
Kremşantiyi (buzdolabında soğutun) ve şerbeti hazırlayın Yumurta, şeker, yoğurt ve vanilyayı çırpın Unu eleyip kabartma tozuyla karıştırın İrmikle beraber karışıma ekleyerek hamur yapın, yağlanmış kalıba aktararak 170 derecede 30dk pişirin
Fırından çıkarınca soğuk şerbeti dökün ve beklemeye bırakın En sona kremşanti sürün ve bezeleri dizin