Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bezelyeli Etli Börek

Bezelyeli Etli Börek
0
63

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Bezelyeli Etli Börek MALZEMELER 1 Paket Milföy Hamuru (10 luk pakette) 250 gr Kuzu Eti 2 Adet Orta Irtifa Soğan 2 Adet Orta Yükseklik Domates 1 Su Bardağı Haşlanmış Bezelye 1 Yumurtanın Sarısı 1 Demet Maydanoz 1 Çorba Kaşığı Margarin 12 Dere Bardağı Istikrarsız Yağ id HAZIRLANIŞI Tencereye margarini ve sıvı yağı alarak, kızdıralım Fındık iriliğinde doğranmış kuzu etlerini ilave edelim Bıraktıkları suyu çekene kadar kavuralım Soğanları ek edip pembeleştirelim Kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış domatesleri de ilave ederek 5 dakika daha pişirelimTuz, karabiber ve ince ince doğranmış maydanozu ekleyerek ateşten alalım Milföy hamurlarının ortasına etli harçtan bir miktar koyalım Zarf şeklinde kapatarak zıt çevirelim Üzerine milföy hamurundan kestiğimiz şeritlerle süsler yapalım Hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizelim Evvelden ısıtılmış 220 dereceli fırında börekleri 5 dakika pişirelim Isıyı 170 dereceye indirerek üzerleri kızarana değin pişirelim  
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt