iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Hamur Malzemesi
20 çorba kaşığı un
150 gr margarin
1 çay bardağı su
Malzemesi
1 kabak
1 demet taze soğan
2 domates
2 çorba kaşığı tavuk eti
1 su bardağı bezelye
Sos Malzemesi
1 su bardağı süt
100 gr krema
2 yumurta
3 çorba kaşığı un
Tuz, beyazbiber, kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Su, tuz, un ve margarini mutfak robotunda yoğurarak hamur haline getirin Bu hamuru buzdolabında 1 saat dinlendirin Sürenin sonunda kenarları dışarı gelecek şekilde fırın tepsisine yayın
Sebzeleri yıkayıp, kabuklarını temizleyin ve ufak ufak doğrayın Hamurun üzerine sebzeleri ve tavuk etini yayın Bezelyeyi dökünSos malzemelerini iyice karıştırıp sebzelerin üzerine dökün
Fırında 200 derecede 45 dakika pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın
Hamur Malzemesi
20 çorba kaşığı un
150 gr margarin
1 çay bardağı su
Malzemesi
1 kabak
1 demet taze soğan
2 domates
2 çorba kaşığı tavuk eti
1 su bardağı bezelye
Sos Malzemesi
1 su bardağı süt
100 gr krema
2 yumurta
3 çorba kaşığı un
Tuz, beyazbiber, kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Su, tuz, un ve margarini mutfak robotunda yoğurarak hamur haline getirin Bu hamuru buzdolabında 1 saat dinlendirin Sürenin sonunda kenarları dışarı gelecek şekilde fırın tepsisine yayın
Sebzeleri yıkayıp, kabuklarını temizleyin ve ufak ufak doğrayın Hamurun üzerine sebzeleri ve tavuk etini yayın Bezelyeyi dökünSos malzemelerini iyice karıştırıp sebzelerin üzerine dökün
Fırında 200 derecede 45 dakika pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın